Ön itt van most: / Blog / Nina Ricci / NINA RICCI - L'EXTASE CARESSE DE ROSES EDP

NINA RICCI - L'EXTASE CARESSE DE ROSES EDP

 

NINA RICCI L’EXTASE

CARESSE DE ROSES Eau de Parfum Légère

 

2016-ban Nina Ricci bemutatja az új Eau de Parfum Légère-t.

Egy illat, amely  rózsákkal díszíti a bőrt, akárcsak egy ékszer, mely simogatja a meztelen női testet.

Egy pézsmás virágcsokor, mely körülöleli a női testet a rózsa érzéki érintésével.

A meztelen nő végzetes erotikus ékszere.

A fényűző csomagolás megtartotta a L’EXTASE EDP ismertető jegyeit: a fekete szatén szalag, a Nina Ricci lemez és a világos rózsaszín szatén hatású papír.

A doboz aranyozott teteje kiemeli az arany láncokat a külső csomagoláson, mely valódi ékszeres dobozzá teszi. 

 

Description: C:\1. MELUS Primőr\2016 új bevezetések\4. NR L'Extase Légére\Nina Ricci L'EXTASE CARESSE DE ROSES - sajtóanyag\IMAGES\PRINT VISUALS\L'EXTASE CARESSE DE ROSES_PRINT VISUAL_Model.jpgINTENZÍV ÉS KÖNNYED

2015-ben a L’Extase-zal Nina Ricci leleplezett egy új női álmot. A francia parfümőrrel – Francis Kurkdjiannal – történt együttműködésből született meg ez a pézsmás, virágos, orientális illat, ami a női vágy felidézése; egy Eau de Parfum tele erotikával.

2016-ban Nina Ricci kitárja az intimitást; az érzékek szívébe veszi buja útját a L’Extase Caresse de Roses Eau de Parfum Légère új illatával.

 

ÉKSZER A BŐRÖN

Az arany vibráló közelsége a bőrön. A meztelenség egyedi ékszerré finomodik. A takaró gyengéd simítása. A hajlékony láncok finom érintése felébreszti az érzékeket és felfedi a világos rózsaszín üveget, mely az áttetszőséget sejteti. Az emblematikus Calisto karkötő ihlette a L’Extase Caresse de Roses ékszerét, amely a Guillaume Henry tervező által megálmodott Nina Ricci ready-to-wear kollekció különleges darabja.

A L'Extase Caresse de Roses továbbviszi a L'Extase jegyeit, hozzátéve saját finom, bársonyos tapintását, amit egy egyedi arany lánc emel ki.

 

 

 

Description: C:\1. MELUS Primőr\2016 új bevezetések\4. NR L'Extase Légére\Nina Ricci L'EXTASE CARESSE DE ROSES - sajtóanyag\Termékfotók\low\80ML_EXTASE_EDPL_RVB_BD.jpgÖLELÉS

A L’Extase megszületése után a francia parfümőr –Francis Kurkdjian – már a második Nina Ricci kreációt jegyzi. Az Eau de Parfüm Légère simogatja a bőrt, akárcsak egy ékszer. A pézsmás virágcsokor, mely könnyed, mégis határozott, felébreszti a ragyogó nőiességet. Két akkord erotikus jelenléte erősíti egymást. Mielőtt elillannak, egyesülnek, s átkarolnak: a „rózsák éke”, melyben a bolgár rózsa esszencia és a törökrózsa abszolút érzéki simogatását a friss babarózsa és ibolya jegyek követik, s majd, mint egy ölelés, fehér „lélegzetnyi pézsma” áramlik, hogy szikrázóan érzéki bűvöletet hozzon létre.

 

SZABAD NŐIESSÉG

Több mint egy szerep; önmaga megtestesülése: Laetitia Casta maga a L’Extase. Szabad, ösztönös, tele természetességgel és érzéki szépséggel. A francia színésznő ösztönzi a nőket, az összes nőt, hogy adják át magukat vágyaiknak, és fedjék fel páratlan nőiességüket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill