Orlane B21

Orlane B21, a márka szíve

A B21 termékcsalád az Orlane márka védjegyévé vált. A márka az 1960-as évek óta anti-aging szakértőként áll a szépség szolgálatában, amikor egy forradalmi kutatás eredményeképp megalkották a legendás B21 krémet.

További kutatások révén a termékcsalád folyamatosan bővült és idén bemutatja a legújabb, kivételesen regeneráló hatású kezelését:

B21 RENEWAL OIL REGENERÁLÓ OLAJ

100%-ban természetes, aktív összetevőket tartalmaz, tápláló, revitalizáló és helyreállító hatású.

Az extra finomságú olaj még a legkárosodottabb és legszárazabb bőrnek is visszaadja komfortérzetét. Tökéletesen kiegészíti a B21 termékcsalád kezeléseit. Használható önmagában vagy a szokásos szérummal, krémmel kombinálva a tömörebb, bársonyosan puha és hidratált bőrért.

Flower Petal

Kék írisz növényi őssejtből nyert kivonat 21 esszenciális aminosavat tartalmaz a rugalmasabb és fiatalosabb bőr helyreállításáért. Visszaállítja a bőr összes rétegének rugalmasságát, használatával a bőr simább és feszesebb lesz, a ráncok mélysége csökken.

Alaria Olaj (barna alga, antioxidáns hatással) A sejtek energiaszintjét növeli, és támogatja a kollagén termelést. Biztosítja a dermisz rugalmasságát és védelmét. Revitalizál, serkenti a glikozaminoglikánok és a hialuronsav termelődését.

Plant

4 növényi olaj exkluzív kombinációja
80% tiszta növényi olaj: koriander, sáfrány, avokádó, jojoba. Omega 6 és 9 zsírsavakban gazdag olajok, melyek fokozzák a bőr regeneráló és helyreállító funkcióit. Hidratálják és táplálják a bőrt, antioxidáns és gyulladásgátló hatásúak.

Products