Ön itt van most: / Parfüm / Férfi parfümök és kiegésztők / Férfi illatok

Paco Rabanne 1 Million Privé EDP

Nincs értékelés.
Ár: 23.190 Ft -tól , plusz Szállítás
Szállításra kész
Paco Rabanne Márka: Paco Rabanne
Cikkszám: 100705091

Paco Rabanne 1 Million Privé EDP

Borostyánnal színezett arany

Paco Rabanne egyedülállóan különleges módon képes a világot aranyba öltöztetni.

A 60-as évek közepén Françoise Hardy ragyogó ruháját kilenc kiló arany lemezke és a gallérnál 300 karátnyi gyémánt berakás díszítette. Ez a csillogás ihlette a Noé Duchaufour Lawrance által tervezett 1 Million üvegét, amely végső formáját 2008-ban nyerte el. A női illat üvege a világhírű Régens gyémántra emlékeztet, amely a 17. században látta meg a napvilágot Indiában. Megmunkálatlan tömege 400 karát, a francia koronaékszerek egyike, és a Louvre múzeumban őrzik.  A Privé illat üvegét holdfogyatkozás fénye világítja meg. Az arany színének intenzitását fokozza a borostyán árnyalat, a kupakon pedig arany lemezkén domborodik a felirat: „Privé”!

 Az üveg hátoldala sima és átlátszó, felsejlik mögötte a borostyán színű folyadék.

Paco Rabanne mestere annak, hogy mindig csak annyit fed fel, annyit láttat, amennyi épp elég.

 

1 Million Privé, az illat

Hét évvel ezelőtt Christophe Raynaud Olivier Pescheuxvel és Michel Girarddal együttműködve álmodta meg a 1 Million Eau de Toilette illatot. Bőr és animális jegyek, egy leheletnyi vérnaranccsal és fahéjjal megbolondítva.  Ez utóbbi két ragyogó és pezsgő összetevő az 1 Million Privé illatban is megtalálható. Az új illat azonban már több nemes összetevőt is tartalmaz, ettől válik a klasszikus illat igazán egyedivé.

A szívjegy egy kalandos vállalkozás, nargilé dohány értékes mirhával dúsítva. Az alapjegyek forróak és érzékiek, a legendás patchouli és tonkabab abszolút keverékével. Izgalmas és robbanékony! Ritkaságnak számító, meleg arany és réz tónusú összetevők kombinációja keleties hangulatot idéző mirha gyantával és sötét matt hatású dohánnyal.

Az illat belélegzésekor megjelenik előttünk az 1 Million Privé férfi: elegáns, néha könnyelmű, mindig extrém. Mindig váratlanul bukkan fel, mindig az árral szemben halad… intenzív.

Vásárlók, akik szintén ezt a terméket vásárolták meg, a következőket választották még: Vélemény küldése a termékről
A termék véleményezéséhez szükséges bejelentkeznie.
Nincs elérhető vélemény erről a termékről.
SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill