Ön itt van most: / Parfüm / Női parfümök és kiegészítők / Női illatok

Paco Rabanne Lady Million Privé EDP

Nincs értékelés.
Ár: 19.390 Ft -tól , plusz Szállítás
Szállításra kész
„Függővé tesz”, „elvarázsol”, „tiltott”… ...több
Paco Rabanne Márka: Paco Rabanne
Cikkszám: 100705081

Paco Rabanne Lady Million Privé EDP

„Függővé tesz”, „elvarázsol”, „tiltott”… Amikor Anne Flipo, a Lady Million és később a Privé változat megalkotója megidézi az elbűvölő és ellenállhatatlan nő illatát, érzékeinken keresztül egy egész világ tárul fel előttünk.

A narancsvirág és izzó fás jegyek adják a Lady Million Eau de Parfum vonzerejét, amellyel a nő partnerét egy már-már veszélyes romantikus kalandra csábítja.

Az izgalom tovább fokozódik, Lady Million Privé egy újabb, hipnotikus és intenzív, érzéki és keleties hangulatú kalandra hívja párját. A nyári hangulatot idéző napraforgó, a fűszeres és krémes vanília, valamint a zamatos málna csodálatos triója teszi teljessé a varázslatot.  

Az alapjegyek közül a lágy és csábító kakaóbab érezhető először, majd a méz és az érzéki patchouli varázsol el. Ellenállhatatlan, addiktív illat; a testet elönti a forróság, mintha érzéki forró szél simogatná. 

Meghívás a vágyak birodalmába, egy illat, amely elrepít a valóságból.

 

Bűntársak

A nő ragyogó szőke, a férfi barna; nő éppolyan csábító, mint amennyire titokzatos a férfi.

Hana Jirickova személyesíti meg a Lady Million illatot, aranyszőke haj, test vonalát követő egybe részes bőr overál, amely a 70-80-as években Magyarországon is népszerű Minden lében két kanál c. TV-sorozatot idézi meg.

A ruha tervezésére Paco Rabanne Julien Dossena-t kérte fel. Lady Million szeméből sugárzik, hogy imád veszélyesen élni. Csodálatos, gyönyörű modell, aki élvezi az életet. Cseh nemzetiségű, jelenleg New York-ban él két év párizsi tartózkodást követően.

Miközben Hana éppen tanulmányait fejezte be a prágai Művészeti Intézetben,  

Sean O’Pry, 1 Million dolláros bűntársa amerikai futballban mérettette meg fizikai képességeit szülővárosában, Georgiában. Sportos alkatának és acélkék szemeinek köszönhetően Seant már 17 éves korában felfedezték. Karaktere legendás szupermodelleket idéz meg a kollektív képzeletben. Éppolyan jóképű, mint

Greg Hansen és sármos, mint Werner Schreyer. Sean O’Pry egyszerűen ellenállhatatlan, kalandra termett férfi. Aranyifjú, aki szívtiprónak rendeltetett és még a rettenthetetlen lelkű Lady Milliont is képes elvarázsolni.

Vásárlók, akik szintén ezt a terméket vásárolták meg, a következőket választották még: Vélemény küldése a termékről
A termék véleményezéséhez szükséges bejelentkeznie.
Nincs elérhető vélemény erről a termékről.
SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Sisley Hair Rituel
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill