Ön itt van most: / Blog / Paco Rabanne / PACO RABANNE - OLYMPEA

PACO RABANNE - OLYMPEA

 

MODERNKORI KLEOPÁTRA

 

Végzett tervező, szenvedélyes designer, élvonalbeli parfümkészítő. Paco Rabanne neve mindig is a merészség és az újszerűség szinonímája volt. A huszadik századot jellemző újszerű divat, a ’Spirit of the time’ férfi ideálja, amely egy szélsőséges, érzéki vonal. Szembeszáll a normákkal és az egyöntetűséggel. Egy stílus, ahol a művészet, a kézművesség és a merészség egyesül. Paco Rabanne a ’Spirit of the time’ divatirányt egy egyedi színben tűntette fel. Stílusa kilóg a sorból, felkavar, de sohasem túlzó.

A Calendre 1969-es megjelenése óta Paco Rabanne vezető és innovatív illatai beleépültek a férfiak és nők mindennapjaiba. Ikonikus illatai visszatükrözik a vakmerő és modern életstílust; a Black XS és Black XS for Her parfümökkel rocksztárrá válhatsz; a 1 Million és Lady Million segítségével egy pillanat alatt a milliárdosnak érezheted magad; az Invictus - melyet 2013-ban dobtak piacra - pedig a győzelem mámorát testesíti meg.

2015-ben Paco Rabanne elérkezettnek látta, hogy új történetbe kezdjen. Mi van akkor, hogyha az az összes nő álma, hogy ő legyen AZ EGYETLEN? Az egyedüli, akit mindenki előtt kiválasztanak, az az egy, aki túlszárnyalja a közönséges halandókat a merészségével és sikerével? Útján a bizonyosság bizonytalansággá válik és a jelentéktelenség a múltba vész. Egyediségét annak köszönheti, hogy nem kellett a szépség és az intelligencia között választania, a dicsőség vele született.

Az Olympéával Paco Rabanne egy teljesen új fejezetet nyit. Rendkívül nőies és még mindig hű az innovatív értékekhez, melyeknek kihívósága a ’Spirit of the time’ divatstílust idézi, de Paco Rabanne a múltat és a modern gondolkodást ötvözi egy egyedi, és rendkívüli illatban, melynek senki nem tud ellenállni. Így Te lehetsz Kleopátra, a királynők királynője, minden győzelem úrnője, egy abszolút ikon. Minden hatalommal felruházva választhatod ki a hősödet az Olympus lépcsőfokairól.

Egy félistennő; egy nő mindenek felett.

Egy isteni NŐ.

ISTENI TALIZMÁN

A parfüm üvegét egy Rómából származó designer, Marc Ange készítette. Minden egyes művének célja, hogy zavart keltsen a valóság és a képzelt világ között.

Az Olympéa egy merész kombináció, amelyben megtaláljuk ugyanezt a kétoldalúságot, a modern szépséggel kiegészítve. Ezúttal a design nem a dolgok kicsavartságára épül, de erős szimbolikát foglal magába. Egy bronzszerű fém koronába foglalt kör alakú üveg, ami visszaadja a szent talizmánok alakját és ezzel együtt isteni erejüket is. A korona vízszintes nézetben egy babérkoszorú látványát kelti, ha pedig függőlegesen nézzük, Niké görög istennő szárnyait idézi, aki a görög mitológiában a győzelmet megtestesítő istennő volt. Ebben a különleges designban egyesülnek a klasszikus vonások és az Art Deco, az egyensúllyal és merészséggel.

A szimmetriája és geometriája a büszkeséget fejezik ki, de a méretarányok és az üveg alakja a gyengédséget és a nőiességet jelképezi.” - magyarázza Marc Ange.

Mintha egy ékszert érintenénk, amikor levesszük a tetejét, ezzel feltárva az üvegben rejlő esszenciát.

Az Olympéa karakterét az üvege adja; halvány rózsaszín, tiszta fehér és a rosé árnyalatokkal megjelenítve.

 

EGY FRISS ORIENTÁLIS, ÚJ ILLATÉLMÉNY

Fejjegy:

A friss keleties illat az érzéki sós vanília akkorddal indul, mely szexi és isteni.

Szívjegy:

A kirobbanóan friss zöld mandarin feltárja a virágos acquatikus jegyeket és a kristálytiszta vízi jázmin illatát.

Alapjegy:

Végül a gyönyörű befejezést a krémes kasmírfa adja, melyet megkoronáz az ámbra illata, így alkotva meg egy eredeti illatot.  

 

AZ ISTENI LUMA

 

Description: C:\A PRIMOR MELUS\Előkészítések\2015 új bevezetések\3. negyedév\Olympéa 2015\PACO RABANNE_OLYMPEA_BTS 3.jpgPaco Rabanne, hogy megtestesítse ezt az isteni nőiességet, Lumát, a 21 éves brazil származású modellt választotta. A modern érzékisége, a gyakorlatilag természetfeletti szépsége és a megnyerő személyisége tökéletesen igazodik a Paco Rabanne cég arculatához.

Vonzó szemei végigkísérnek minket a reklámfilm elejétől a végéig. „Luma szemében csábítás és csíny lakozik. Rendkívül nagy mennyiségű érzelmet sugároz tekintetével. Ez az, ami megragad és elcsábít, mintha Olympusi istenek lennénk.” - jegyzi meg Alexander Courtes filmrendező.

Luma szembeszáll saját vonzereje segítségével Nick Youngquest férfias karakterével, aki az Invcitus reklámarca volt. Kiegészítik egymást. Ez a két perspektíva az egyetlen abszolút fantázia, amely a győzelmet jelképezi, ami lehet akár fizikai vagy szellemi. Egy új, legendás duó született, amelynek senki sem állhat ellen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
Hollister
Sisley Hair Rituel
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill