Ön itt van most: / Blog / Paco Rabanne / PACO RABANNE - OLYMPEA

PACO RABANNE - OLYMPEA

 

MODERNKORI KLEOPÁTRA

 

Végzett tervező, szenvedélyes designer, élvonalbeli parfümkészítő. Paco Rabanne neve mindig is a merészség és az újszerűség szinonímája volt. A huszadik századot jellemző újszerű divat, a ’Spirit of the time’ férfi ideálja, amely egy szélsőséges, érzéki vonal. Szembeszáll a normákkal és az egyöntetűséggel. Egy stílus, ahol a művészet, a kézművesség és a merészség egyesül. Paco Rabanne a ’Spirit of the time’ divatirányt egy egyedi színben tűntette fel. Stílusa kilóg a sorból, felkavar, de sohasem túlzó.

A Calendre 1969-es megjelenése óta Paco Rabanne vezető és innovatív illatai beleépültek a férfiak és nők mindennapjaiba. Ikonikus illatai visszatükrözik a vakmerő és modern életstílust; a Black XS és Black XS for Her parfümökkel rocksztárrá válhatsz; a 1 Million és Lady Million segítségével egy pillanat alatt a milliárdosnak érezheted magad; az Invictus - melyet 2013-ban dobtak piacra - pedig a győzelem mámorát testesíti meg.

2015-ben Paco Rabanne elérkezettnek látta, hogy új történetbe kezdjen. Mi van akkor, hogyha az az összes nő álma, hogy ő legyen AZ EGYETLEN? Az egyedüli, akit mindenki előtt kiválasztanak, az az egy, aki túlszárnyalja a közönséges halandókat a merészségével és sikerével? Útján a bizonyosság bizonytalansággá válik és a jelentéktelenség a múltba vész. Egyediségét annak köszönheti, hogy nem kellett a szépség és az intelligencia között választania, a dicsőség vele született.

Az Olympéával Paco Rabanne egy teljesen új fejezetet nyit. Rendkívül nőies és még mindig hű az innovatív értékekhez, melyeknek kihívósága a ’Spirit of the time’ divatstílust idézi, de Paco Rabanne a múltat és a modern gondolkodást ötvözi egy egyedi, és rendkívüli illatban, melynek senki nem tud ellenállni. Így Te lehetsz Kleopátra, a királynők királynője, minden győzelem úrnője, egy abszolút ikon. Minden hatalommal felruházva választhatod ki a hősödet az Olympus lépcsőfokairól.

Egy félistennő; egy nő mindenek felett.

Egy isteni NŐ.

ISTENI TALIZMÁN

A parfüm üvegét egy Rómából származó designer, Marc Ange készítette. Minden egyes művének célja, hogy zavart keltsen a valóság és a képzelt világ között.

Az Olympéa egy merész kombináció, amelyben megtaláljuk ugyanezt a kétoldalúságot, a modern szépséggel kiegészítve. Ezúttal a design nem a dolgok kicsavartságára épül, de erős szimbolikát foglal magába. Egy bronzszerű fém koronába foglalt kör alakú üveg, ami visszaadja a szent talizmánok alakját és ezzel együtt isteni erejüket is. A korona vízszintes nézetben egy babérkoszorú látványát kelti, ha pedig függőlegesen nézzük, Niké görög istennő szárnyait idézi, aki a görög mitológiában a győzelmet megtestesítő istennő volt. Ebben a különleges designban egyesülnek a klasszikus vonások és az Art Deco, az egyensúllyal és merészséggel.

A szimmetriája és geometriája a büszkeséget fejezik ki, de a méretarányok és az üveg alakja a gyengédséget és a nőiességet jelképezi.” - magyarázza Marc Ange.

Mintha egy ékszert érintenénk, amikor levesszük a tetejét, ezzel feltárva az üvegben rejlő esszenciát.

Az Olympéa karakterét az üvege adja; halvány rózsaszín, tiszta fehér és a rosé árnyalatokkal megjelenítve.

 

EGY FRISS ORIENTÁLIS, ÚJ ILLATÉLMÉNY

Fejjegy:

A friss keleties illat az érzéki sós vanília akkorddal indul, mely szexi és isteni.

Szívjegy:

A kirobbanóan friss zöld mandarin feltárja a virágos acquatikus jegyeket és a kristálytiszta vízi jázmin illatát.

Alapjegy:

Végül a gyönyörű befejezést a krémes kasmírfa adja, melyet megkoronáz az ámbra illata, így alkotva meg egy eredeti illatot.  

 

AZ ISTENI LUMA

 

Description: C:\A PRIMOR MELUS\Előkészítések\2015 új bevezetések\3. negyedév\Olympéa 2015\PACO RABANNE_OLYMPEA_BTS 3.jpgPaco Rabanne, hogy megtestesítse ezt az isteni nőiességet, Lumát, a 21 éves brazil származású modellt választotta. A modern érzékisége, a gyakorlatilag természetfeletti szépsége és a megnyerő személyisége tökéletesen igazodik a Paco Rabanne cég arculatához.

Vonzó szemei végigkísérnek minket a reklámfilm elejétől a végéig. „Luma szemében csábítás és csíny lakozik. Rendkívül nagy mennyiségű érzelmet sugároz tekintetével. Ez az, ami megragad és elcsábít, mintha Olympusi istenek lennénk.” - jegyzi meg Alexander Courtes filmrendező.

Luma szembeszáll saját vonzereje segítségével Nick Youngquest férfias karakterével, aki az Invcitus reklámarca volt. Kiegészítik egymást. Ez a két perspektíva az egyetlen abszolút fantázia, amely a győzelmet jelképezi, ami lehet akár fizikai vagy szellemi. Egy új, legendás duó született, amelynek senki sem állhat ellen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SISLEY
Margot&Tita
Mark Face And Body
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill