victor & Rolf

PHANTOM: Egy futurisztikusan aromás függőség, ami a luxus kézművesség és a modern technológia találkozásából született.

Egy csúcskategóriás kreatív folyamat segítette az olyan összetevők kiválasztását, amelyek energiával töltenek fel, amiktől erősnek, magabiztosnak és szexinek érzed magad. Egy észbontó illat, melyben két akkord feszül egymásnak: a frissítően zöld citrom és vetiver, valamint az ellenállhatatlanul krémes levendula és fás vanília.

Az eredmény a hosszantartó és szenvedélyes érzékiség.

A Phantom Franciaországban készül, olyan felelősségteljes és etikus forrásból származó összetevők felhasználásával, mint például a bio lavandin abszolút, az olasz citrom és a haiti vetiver.

Vásárolj most

Phantom egy lenyűgöző szövetséges, aki mindig melletted lehet.

Az innovatív illatüveg króm és fém felhasználásával készült, fekete részletekkel. Vibráló. Életteli. A világűrből. Több egy egyszerű üvegnél, Phantom az első kapcsolódásra képes illat.

Érintsd az okostelefonod az üveg tetejéhez és lépj be a Phantom Univerzumba, ahol találkozhatsz az új szövetségeseddel!

Vásárolj most

A Phantom egy új illat férfiaknak Paco Rabanne-tól. Az önbizalom esszenciája, mely segít, hogy magabiztosnak érezd magad a bőrödben. Futurisztikusan aromás illat, mely a luxus kézművesség és a modern technológiák találkozásából született.

A Phantom felelős forrásból származó összetevőket tartalmaz: egy illat mára, mely a holnapra való tekintettel készült. Gyökeresen más: fedezd fel az első kapcsolódásra képes üveget.

Érintsd az okostelefonod az üveg tetejéhez és ismerd meg az új szövetségesed!

Vásárolj most