Ön itt van most: / Blog / Prada / PRADA CANDY KISS EDP

PRADA CANDY KISS EDP

PRADA CANDY KISS EAU DE PARFUM

Prada legújabb illata egy szenzációs ötletből ihletődött, mely szerint a női testet egyetlen egyedi jegy öleli körül.

Candy szenvedélyt keltő természetét erősítve, az illat felemeli a megkülönböztető pézsma jegyet, fokozva jelenlétét a bőrön.

Megszállottság és rajongás, mint a kedvenc dalunknál, ami érzelmeket vált ki belőlünk, majd újra és újra visszatérünk a dallamhoz, ami a benyomást még jobban elmélyíti bennünk.

 

 

AZ ILLAT

 

Miuccia Prada kreatív igazgató vezetésével Daniela Andrier parfümőr álmodta meg az illatot. A Prada Candy Kiss elidőz a bőrön, mint egy szenvedélyt keltő, függőséget okozó illat motívum.

 

A kiinduló pont a pézsma határozott jelenléte volt, mely tisztasága és lágysága végig jelen van a fejjegytől az alapjegyig.

 

Az illat megidézi a finom, fehér pamut illatát, viselőjét érzéki pézsma felhővel veszi körül, felemelő vanília és narancsvirág akkorddal átitatva.

 

A DESIGN

Description: C:\1. MELUS Primőr\2016 új bevezetések\6. Prada Candy Kiss\PRADA Candy Kiss sajtóanyag\Termékfotók\CANDY KISS MONTAGE 50ML  másolata.jpg

A Prada Candy Kiss csomagolásán tiszta és friss, pink ajkak villannak fel.

 

A hófehér díszdoboz díszítését az ikonikus Prada csók motívum ihlette.

 

Az üveg hófehér és arany színben pompázik. Az alján lévő íves fényes felület élénk rózsaszín árnyalattal emelkedik ki, jól láthatóan a parfüm elegyében.

 

 

A CANDY CSALÁD

 

A Prada Candy Kiss a Prada Candy kollekció legújabb tagja, mely megába foglalja a Prada Candy, Prada Candy L’Eau és a Prada Candy Florale illatok családját.

 

Fénylő, érzéki és merész. A Prada Candy parfümök magával ragadóan addiktív illatok, melyeket a Prada nőiességének új oldala inspirált.

 

SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill