Ön itt van most: / Rendelés menete/visszaküldése/cseréje

Rendelés menete/visszaküldése/cseréje

 

 

 

Termék visszaküldése

 

Mi történik,ha meggondolta magát?

Önnek 14 nap áll rendelkezésre, hogy indoklás nélkül elálljon az online rendelésétől és visszajutassa a terméket bontatlan, eredeti csomagolásban a számlával együtt. A terméket gondosan becsomagolva a Webshop központi címére tudja visszaküldeni a számlával és a kitöltött formanyomtatvánnyal együtt.

Az elállási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket, több termék esetén az utolsó tételt vagy darabot átveszi. Elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.

A Megrendelő a fentieknek megfelelő elállása esetén köteles a terméket a saját költségén haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 (tizennégy) napon belül visszaküldeni, illetőleg a Szolgáltató részére a személyes átvétel helyszínén átadni. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó a terméket a határidő lejárta előtt elküldi.

Kérjük, értesítse a Marionnaud vevőszolgálatát, amennyiben szeretne élni az elállási jogával. A visszaküldést az alábbi módokon tudja intézni:

 • kitölti az alább található formanyomtatványt és kinyomtatva visszaküldi a számlával és a termék(ek)kel együtt a 1161 Budapest, Baross utca 65. címre
 • kitölti az alább található formanyomtatványt, elküldi a Marionnaud Vevőszolgálatának emailben és kinyomtatva leadja  a számlával és a termék(ek)kel együtt az Önhöz legközelebb levő Marionnaud Parfümériában

A termék(ek) központba történő beérkezését követően elkezdjük feldolgozni a visszaküldési kérelmet és 14 napon belül megtérítjük annak árát. A visszafizetést minden esetben a webshop intézi, a boltban történő leadás esetén pénzvisszafizetésre nincs lehetőség.

Amennyiben szeretne élni az elállási jogával, úgy haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés átutalással történik az Ön által megadott bankszámlaszámra.

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg a termék meg nem érkezik a központi irodánkba, vagy a boltvezető nem jelezte felénk a csomag átvételét, vagy Ön nem igazolta, hogy a csomag visszaküldésre került: a három közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni sértetlen és bontatlan csomagolásban.

Bontott, használt terméket nem áll módunkban visszavenni.

A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költsége Önt terheli.

 

Termék cseréje

 1. Amennyiben a megrendelt termékekkel szemben minőségi kifogása van, úgy a mindenkori jogszabálynak megfelelően van lehetőség a cserére.

           Ebben az esetben az alábbiakat kell tennie:

 • Jelezze emailben a vevőszolgálatnak (vevoszolgalat@marionnaud.hu), hogy minőségi hibás terméket kapott
 • Mi kiküldjük Önnek csomagcserével a megfelelő terméket
 1. Ha nem minőségi, hanem egyéb okok (pl. rossz árnyalat, méret,stb.) miatt szeretné a terméke(ket) cserélni, akkor az alábbi lépéseket kell megtennie:
 • Jelezze a csere igényét a vevőszolgálatnak emailben
 • Küldje vissza a terméke(ket) a számlával és a kitöltött formanyomtatvánnyal együtt a 1161 Budapest, Baross utca 65. címre.
 • Adjon le új rendelést – megjegyzésben hivatkozzon a korábbi megrendelésre és a cserére

          Abban az esetben, ha készlethiány lép fel és nem tudunk új terméket küldeni Önnek

 • Küldje vissza a hibás terméket a 1161 Budapest, Baross utca 65. címre a számlával és a kitöltött formanyomtatvánnyal együtt
 • A termék beérkezése után megtérítjük annak az árát az Ön által megadott bankszámlaszámra

Cserére kizárólag a webshopon keresztül van lehetőség, a boltjainkban nem.  Árkülönbözet esetén a pénzt a webshop utalja vissza az Ön által megadott számlaszámra.

A nem rendeltetésszerűen használt termékeket nem áll módunkban kicserélni.

 

 

 

SISLEY
Margot&Tita
Mark Face And Body
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill