Ön itt van most: / Exkluzív Marionnaud
Utolsó darabok Utolsó darabok Rexaline Premium X-treme PeelPads Bőröregedésgátló hámlasztó 30 db
[+] nagyítás

Rexaline Premium X-treme PeelPads Bőröregedésgátló hámlasztó 30 db

Nincs értékelés.
Ár: 22.390 Ft , plusz Szállítás
Szállításra kész
db
Bőröregedésgátló Kétoldalú glycolic-savas hámlasztó korong ...több
Rexaline Márka: Rexaline
Cikkszám: 0075007

Rexaline Premium X-treme PeelPads Bőröregedésgátló hámlasztó 30 db

Bőröregedésgátló hámlasztó

Kétoldalú glycolic-savas hámlasztó korong

Ránctalanítás • Bőrmegújítás • Tisztítás
Exkluzív formula két új, különleges összetevővel, mely hatékonyan veszi fel a harcot a mély ráncok ellen:
A DWK Complex a hatékony ránctalanító és feszesítő hatóanyagokkal kifejezetten a mély ráncok ellen küzd, a bőr mélyén levő sejteket célozva meg, melyek az öregedésért felelnek.
A Rexaline Complex kétszeres hidratáló hatásának köszönhetően újra feltölti a bőrt, és helyreállítja sűrűségét a felszínen és a bőrszövet mélyén is.
A Glycolic sav eltávolítja a halott sejteket, és kisimítja a bőr textúráját. A hatóanyagokkal átitatott kétoldalú korongok használata egyszerű: a sima oldal gyengéden hámlaszt, a mikroszemcsés oldal intenzívebb hámlasztást biztosít. Olvassa el figyelmesen a rajzos útmutatót a doboz kinyitásakor. 
A bőr azonnal tisztább, a pórusok kevésbé láthatóak. A bőr felszíne fokozatosan simább és egyenletesebb lesz. A ráncok és finom vonalak csökkennek. A bőre visszanyeri ragyogását.
Használati útmutató: A bőr megtisztítása után törölje át a kétoldalú koronggal az arcot, a nyakat és a dekoltázst hetente 2-3 alkalommal. Használja a sima oldalt a gyengéd, a mikroszemcsés oldalt pedig az intenzívebb radírozásért. Ne öblítse le.

FIGYELMEZTETÉS: Csak külső használatra. Kerülje el, hogy a szemébe kerüljön! Ha a szemébe kerül, azonnal és alaposan öblítse ki bő vízzel. Ne alkalmazza érzékeny és/vagy irritált bőrfelületen! Irritáció esetén öblítse le vízzel, csökkentse, vagy hagyja abba a termék használatát. A termék AHA savakat tartalmaz, melyek fokozhatják a bőr szárazságát és napfényre való érzékenységét. A termék használatát követő egy hétben használjon napvédő krémet, kerülje a közvetlen napfényt és a szolárium használatát! A terméket szigorúan az előírásoknak megfelelően kell használni. 

 

Vélemény küldése a termékről
A termék véleményezéséhez szükséges bejelentkeznie.
Nincs elérhető vélemény erről a termékről.
SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill