Ön itt van most: / Parfüm / Női parfümök és kiegészítők / Női illatok

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro EDP

Nincs értékelés.
Ár: 14.890 Ft -tól , plusz Szállítás
Szállításra kész
A mediterrán tengerpart szépsége ihlette. ...több
Roberto Cavalli Márka: Roberto Cavalli
Cikkszám: 100695851

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro EDP

A csodálatosan ragyogó Roberto Cavalli Paradiso Azzurro parfümöt a mediterrán tengerpart szépsége ihlette.  Gyengéd és finom, harmatos virágok tobzódnak benne, melyeket aromás jegyek ellenpontoznak, felidézve a tenger illatát. Bájos és érzéki, a csábítás különleges útján jár.

A Roberto Cavalli Paradiso Azzurro nő vidámságot és életörömet sugároz. Lelke szabadon szárnyal, ahogy méltósággal és eleganciával éli életét. Bájossága ellenállhatatlan, vidám nevetése könnyen átragad másokra is, minden szívet meghódít.

A tenger virágai…

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro illatot Louise Turner (Givaudan) tervezte. A mediterrán virágokban gazdag, aromás kompozíciót a tengerparton virágzó dús vegetáció ihlette. 

Az illat nyitányában a mediterrán tenger lélegzete érződik, főszerepet kapnak a citrusos jegyek, bergamott héj keveredik levendula tisztaságával. A frissítő kavalkádba beleolvad a jázminszirmok érzékisége. A magával ragadó, virágos szívillatban a jázmin szinte tapintható megjelenése művészien egyensúlyoz a harmatos, ártatlan virágszirmokkal.  Az alapillatban cédrusfa és kasmír adják a Roberto Cavalli Paradiso Azzurro parfüm melegségét és érzékeltetik a luxus minőséget, olyan, akár egy tündérmese. 

Vásárlók, akik szintén ezt a terméket vásárolták meg, a következőket választották még: Vélemény küldése a termékről
A termék véleményezéséhez szükséges bejelentkeznie.
Nincs elérhető vélemény erről a termékről.
SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
Hollister
Sisley Hair Rituel
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
OHK!
Dunhill