Rólunk - Marionnaud Parfüméria Webáruház | www.marionnaud.hu
Ön itt van most: / Rólunk

Rólunk

 

     

A hely, ahol igazán nő lehet!

A hely, ahol luxustermékekkel kényeztetheti magát, kellemes körülmények között tudja kipróbálni szépségkezeléseinket és minden terméket megtalál amitől igazán nőnek érezheti magát. A hely, ahol szakértő tanácsadóinktól maximális odafigyelést kap és ahol 100%-ban eredeti termékekkel várjuk kedves vendégeinket.

Luxus márkák, exluzív termékkollekciók, csak a legjobbak!

Exluzív bolthálózatunk valamennyi munkatársa folyamatos, márkaspecifikus képzéseken, utánképzéseken vesz részt, hogy Önnek a legjobbat ajánlhassa!

Kiemelt figyelmet fordítunk törzsvásárlóinkra. A zártkörű VIP rendezvényeink során vendégeink nemcsak az újdonságokat ismerhetik meg, de a márka képviselői személyes jelenlétükkel segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb terméket, termékcsaládokat.

A minőség házhoz is jön!

A Marionnaud webshop részletes információkkal szolgál az egyes márkákról és azok készítményekről, és biztosítja azok gondos kiszállítását a vásárlóknak.

Ha megtalálja a tökéletes illatot, ha bőrének a biztonságos és bevált kezelésre van szüksége, de nincs ideje ellátogatni parfümériánkba-rendeljen online! Valamennyi online rendeléshez exluzív ajándékot adunk.

Amennyiben Önt is elbűvöli a luxus, a parfümök világa, szeretné kipróbálni a különféle bőrtípusokra való krémeket, hajápolási termékeket és szeretne a mai trendek megfelelő sminkkel megjelenni, látogasson el parfümériánkba vagy vásároljon online. Nálunk otthon érezheti magát. Marionnaud parfüméria - az Ön parfümériája.

A Marionnaud Perfumeries-t Magyarországon a Midio Hungary Kft. képviseli.

Aktuális híreinket az alábbi linken találja:

Hírek

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén:


Marionnaud Perfumeries Magyarország

E-mail cím: vevoszolgalat@marionnaud.hu
Postai cím: 1161 Budapest, Baross u. 65.
A Midio Kft. központi telefonszáma: 06 1 405 54 56

 

 

SISLEY
Margot&Tita
Mark Face And Body
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill