Ön itt van most: / Bőrápolás

Sisley Black Rose Olaj 25 ml

Nincs értékelés.
Ár: 59.390 Ft , plusz Szállítás
Szállításra kész
db
Ránctalanító hatású száraz olaj érett bőrre ...több
SISLEY Márka: SISLEY
Cikkszám: 0067032

Sisley Black Rose Olaj 25 ml
Ránctalanító hatású száraz olaj érett bőrre. Fekete rózsa kivonatot tartalmaz, mely a legfontosabb hatóanyaga a kisimító, szabadgyök elleni hatásoknak és elbűvölő virág illatot kölcsönöz a terméknek. Gazdag omega-3 és 6 zsírsavakban, olyan növényi alapú hatóanyagokat tartalmaz, melyek táplálják, regenerálják és védik a bőrt. Láthatóan kisimítja a ráncokat, és ragyogóbbá teszi a bőrt. Tökéletesen előkészíti a bőrt a bőrápolási rutin többi lépéséhez. Normál vagy száraz bőrre ajánlott.
DETAILS_MANUFACTURER_TITLE SISLEY

A Sisley kutatásai a növényvilág szívéből nyerik az ihletet:
A növények vitális energiáját, védekező mechanizmusát, regenerációs- és alkalmazkodó-képességét a szépség szolgálatába állítjuk.
A Sisley kutatási csapata a bőr tulajdonságairól és mechanizmusairól szerzett átfogó tudásnak köszönhetően képes arra, hogy a lehető legnagyobb hatékonyságú formulákat fejlessze ki.
Legfőbb célja ebben a tevékenységben az, hogy a növényekben található legjobb hatóanyagokat optimális koncentrációban használja fel, így olyan termékeket alkosson, melyek egyesítik a rendkívüli hatékonyságot az optimális bőrtoleranciával és az alkalmazás örömével.

A természet a szépség szolgálatában

Látta már ... ? Vásárlók, akik szintén ezt a terméket vásárolták meg, a következőket választották még: Vélemény küldése a termékről
A termék véleményezéséhez szükséges bejelentkeznie.
Nincs elérhető vélemény erről a termékről.
SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Sisley Hair Rituel
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill