Ön itt van most: / Parfüm / Női parfümök és kiegészítők / Női illatok

Sisley Izia EDP

Nincs értékelés.
Ár: 25.990 Ft -tól , plusz Szállítás
Szállításra kész
Izia – a rózsák ragyogásával és frissességével ...több
SISLEY Márka: SISLEY
Cikkszám: 100713351

Sisley Izia EDP

Izia, egy illat minden nőtípusnak

Különleges mint a benne lévő rózsák, meghitt mint egy kert, elbűvölő mint egy mestermű.

Mint egy selyem takaró,az Izia egy illat, mely körül ölel. Élénk,érzékelhető,tartós és  energetikus .A nők minden generációjához szól,modern és egyben varázslatos . A természet formálta,a hajnali harmat gondoskodó simogatása.

Izia: Isabelle d’Ornano egyedi illata
A rózsák frissessége, vadsága és egyedisége jellemzi,ahogyan a nap első óráit elárasztják az illatukkal és megtöltik a levegőt hosszan tartó citrusi üdeséggel. Az Izia a rózsák eszenciáját tartalmazza, friss és merész akár egy  rózsacsokor. Az illat megtestesíti a májusi hónapok pillanatát amikor Párizsban  a nők  virágot kapnak. Izia az a rövid pillanat mielőtt a rózsák elhervadnak.

Izia öt nő történetét meséli el akiket egy megmagyarázhatatlan illat köt össze.
Isabelle d’Ornano, Amandine Clerc-Marie, Christine d’Ornano, Quentin Jones és Sonia  oly módon  hozták létre együtt az Iziát, ahogyan az ember elkészít egy műalkotást. Önmagában is egy mestermű,mely a szerencsének, tehetségnek, összetartásnak köszönheti kibontakozását.

A cédrusfa melegsége gondoskodik a szerkezetről, egyszerre férfias és nőies is, átírva a modern érzékiséget. Izia egy ihletett parfüm amelyre felfigyelnek és jóval azután is megjegyeznek, hogy az illat már eltűnt. Az üveget a rózsa árnyalattal és az arany metszettel, a lengyel szobrász Bronisław Krzysztof tervezte. Egy absztrakt darab mely két üvegszobor egymásra helyezve,a mű Isabelle elképzelésének a megvalósulása.

Az Izia olyan, mint egy váratlan ajándék: varázslatos, felejthetetlen és időtálló. Olyan, mint egy véletlen találkozás, itt és most.

Vélemény küldése a termékről
A termék véleményezéséhez szükséges bejelentkeznie.
Nincs elérhető vélemény erről a termékről.
SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
Hollister
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH