Ön itt van most: / Smink

Sisley Le Phyto Rouge 25 rose kyoto ajakrúzs

Nincs értékelés.
Ár: 14.900 Ft , plusz Szállítás
Szállításra kész
db
Hosszantartó, ápoló ajakrúzs ...több
SISLEY Márka: SISLEY
Cikkszám: 0074570

Sisley Le Phyto Rouge 25 rose kyoto ajakrúzs

A rúzs intenzitását kombinálja balzsamos textúrával egyedülálló ápoló formulában. 

Le Phyto Rouge hihetetlen selymes textúrájú ápoló ajakrúzs, mely gyengéd, kisimító, karakteres és hidratátó filmmel óvja az ajkat. 
A „hydrobooster”-komplexumnak köszönhetően, melyet hyaluronsav mikroszféra és konjac glükomannan alkotnak, az ajkak azonnal érzékien teltek, simák lesznek. 

Rendszeres használatával a Le Phyto Rouge megőrzi az ajkak fiatalságát: Ápoló olajakból álló koktél tápanyaggal látja el az ajkakat, bársonyos puhaságot és rugalmasságot ajándékozva nekik. Az ajkak napról napra bársonyosabbak, puhábbak lesznek.

Az új generációs zselés textúra már felvitelkor azonnal felszívódik, szinte egybeolvad a bőrrel. Hosszan tartó, utánozhatatlan jó érzést biztosít. 
Az extrém tiszta pigmentek kombinációja csodás színhatással bír, intenzíven ragyogó finissel.
Kapható 20 csillogó színárnyalatban. A természetes színektől kezdve az erős, élénk színekig a skála minden árnyalata megtalálható köztük. 
A zebra-mintás, elegáns, modern és mágneses zárral felszerelt rúzstartó doboz változatos felvitelt, precíz ajakszépítést tesz lehetővé. 

Ápoló ajakrúzs hihetetlen selymes textúrával, mely az ajkakat lágy, simító, karakteres és hidratáló filmmel védi. 

Használat:

Közvetlenül vagy egy ajakecset segítségével (pl. Phyto-Lèvres Perfect Lip Brush) vigyük fel a rúzst az ajkakra. Ha kicsit kevésbé szabályosan szeretnénk használni, kenjük fel az ujjunkkal. 

Eredmény:

Intenzív, megnyugtató hatással bíró, tiszta, egyenletes színű ajakrúzs. Ha erős takarást, nagyobb ragyogást és szaténos finist szeretnénk, vigyük fel többször az ajkakra. 

Összetevők:

„Hydrobooster” komplexum hyaluronsav-mikroszférákból és konjac glükomannanból: hidratál, simít, feltölt. Padina pavonica kivonat: nedvességgel lát el, feltölt. Kaméliaolaj: tápanyagot szállít, gyengéden, puhán ápol, növeli a rugalmasságot. Jojoba olaj: jó közérzetet, bársonyos ápolást biztosít. 

DETAILS_MANUFACTURER_TITLE SISLEY

A Sisley kutatásai a növényvilág szívéből nyerik az ihletet:
A növények vitális energiáját, védekező mechanizmusát, regenerációs- és alkalmazkodó-képességét a szépség szolgálatába állítjuk.
A Sisley kutatási csapata a bőr tulajdonságairól és mechanizmusairól szerzett átfogó tudásnak köszönhetően képes arra, hogy a lehető legnagyobb hatékonyságú formulákat fejlessze ki.
Legfőbb célja ebben a tevékenységben az, hogy a növényekben található legjobb hatóanyagokat optimális koncentrációban használja fel, így olyan termékeket alkosson, melyek egyesítik a rendkívüli hatékonyságot az optimális bőrtoleranciával és az alkalmazás örömével.

A természet a szépség szolgálatában

Vélemény küldése a termékről
A termék véleményezéséhez szükséges bejelentkeznie.
Nincs elérhető vélemény erről a termékről.
SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill