Szépségszalonok ihlette szépségápolási rutin anyák napjára

Header image

Az anyukák csodálatosak, nem? Ők azok, akikre mindig számíthatunk, függetlenül attól, hogy boldogok vagy szomorúak vagyunk! Felemelnek, ha szomorúak vagyunk, és eldicsekednek mindenkinek az ünneplésre méltó eredményeinkkel.

Tehát ezen az anyák napján mutasd meg anyukádnak, vagy egy másik fantasztikus női példaképnek az életedben, hogy értékeled a kedvességüket, és részesítsd őt egyedülálló otthoni wellness-élményben!

A Marionnaudnál mindent megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy nyugodt, zenszerű élményt teremthess a nappali kényelméből. Készítsd elő a köntösöket és a papucsokat…

A helyszín előkészítése

Amikor belépsz egy szépségszalonba, azonnal átjár a nyugalom, és az érzés semmihez sem fogható! Varázsold anyukád otthonát egy nyugodt menedékké ezen az anyák napján az igazi wellness élményhez a kedvenc gyertyáival, nyugtató illóolajokkal és a kedvenc zenéiből álló lejátszási listával.

Marionnaud signature

1. kezelés: Arckezelés

A wellness nem teljes egy-két kezelés nélkül, szóval miért ne kezdhetnéd az anyák napi wellness napot otthoni arckezeléssel? A Marionnaud arcmaszkjai között minden bőrtípusra találsz megfelelőt, a hidratáló fátyolmaszktól kezdve a méregtelenítő agyagmaszkokig, így személyre szabhatod az élményt aszerint, hogy anyukádnak mire van szüksége. Amíg feltett lábbal és egy jó arcmaszkkal pihensz, fogyassz el egy-két italt, vagy kényeztesd anyukádat egy finom édességgel!

Look Image
MARIONNAUD

MARIONNAUD
RICH REHYDRATING CREAM
HIDRATÁLÓ

VÁSÁROLOK
MARIONNAUD

MARIONNAUD
BŐRÁPOLÁS
ARCTISZTÍTÓ

VÁSÁROLOK
MARIONNAUD

MARIONNAUD
BŐRÁPOLÁS
ARCMASZK

VÁSÁROLOK

2. kezelés: Manikűr-pedikűr

A wellness programok soron következő része a manikűr-pedikűr – a wellness nap kihagyhatatlan része! Rúgd le a papucsod, és kényeztesd a lábaid egy tápláló és hidratáló összetevőkkel felturbózott lábmaszkkal. Ha nincs lábmaszkod, egy gazdag testápolóval is megadhatod lábaidnak a méregtelenítő és kényeztető kezelést.

Amíg a lábaid élvezik a gyengéd gondoskodást, segíts anyukádnak rendbe tenni a körmeit egy otthoni manikűrkészlettel. Nyomkodd hátra a körömágyat, formázd a körmöket, és kenj fel egy-két réteget anyukád kedvenc körömlakkjából.

Look Image
MARIONNAUD

MARIONNAUD
KÖRÖMÁPOLÁS
KÖRÖMLAKK

VÁSÁROLOK
MARIONNAUD

MARIONNAUD
KIEGÉSZÍTŐK
MANIKŰR KÉSZLET

VÁSÁROLOK
MARIONNAUD

MARIONNAUD
BŐRÁPOLÁS
KÉZKRÉM

VÁSÁROLOK

3. kezelés: Hajmaszk

Egy ilyen csodálatos nő minden törődést megérdemel, így következő lépésként tegyél egy megújító hajmaszkot a hajára. Vigyél fel egy mélyen tápláló maszkot a hajtövektől a hajvégekig, és hagyd, hogy a hajmaszk összetevői megtegyék a hatásukat, és fényesebb, egészségesebb és erősebb hajat eredményezzenek.

Ha eddig nem ettél a wellness élmény során, használd ki az időt, amíg a hajmaszkok hatnak, és készíts egy jó teát!

Ezt az anyák napi wellness napot sosem felejti majd el anyukád!

Look Image
SISLEY

SISLEY
HAIR RITUEL
HAJÁPOLÓK

VÁSÁROLOK
SISLEY

SISLEY
HAIR RITUEL
HAJBALZSAM

VÁSÁROLOK
SISLEY

SISLEY
HAIR RITUEL
HAJPAKOLÁS

VÁSÁROLOK

Az idei anyák napján mutasd meg anyukádnak, hogy milyen hálás vagy neki, egy ötletes ajándék vagy gesztus segítségével, a Marionnaud közbenjárásával. Fedezd fel ajándékötleteink széles skáláját, amelyek között bőrápolási termékek, illatszerek, kényeztető szettek és sminktermékek is megtalálhatók.


Anyák napi ajándékok megtekintése