Ön itt van most: / Újdonságok
Újdonság Újdonság Trussardi Donna Levriero Collection EDP 100ml
[+] nagyítás

Trussardi Donna Levriero Collection EDP 100ml

Nincs értékelés.
Online shopping night 20% 20 %
Kedvezmény előtti ár: 42.290 Ft
Megtakarítás: 8.458 Ft
Ár: 33.832 Ft , plusz Szállítás
Szállításra kész
db
Az Trussardi Donna EDP Intense a keleties-virágos illatcsaládba tartozik. ...több
Trussardi Márka: Trussardi
Cikkszám: 0077176

Trussardi Donna Levriero Collection EDP 100ml

A 100 évnyi siker megünneplésére a Trussardi újra gondolta az 1980-as évek két legsikeresebb illatát, a Trussardi Donna és Uomo parfümöket, és 2011-ben piacra dobta őket egy már megújult külsővel és illatösszetevőkkel. Ezek a 100 éves illatok voltak a kiinduló pontjai a Levriero kollekciónak. Egy limitált kiadás gyűjtőknek és rajongóknak. Mindkét illatban felerősítették az illatanyagok koncentrációját: Eau de Parfume Intense for her és Eau de Parfume for him. Egyedi üveg és csomagolás: két „szobor”, melyek egy különleges, aranyozott dobozban állnak. Az illat központi figurája az agár, a Trussardi ház jelképe ezúttal a csomagoláson is domináns szerepet kap.
Az Trussardi Donna EDP Intense a keleties-virágos illatcsaládba tartozik. A fejjegyek egy gyümölcsösen ragyogó aurát alkotnak a yuzu és a különböző citrusok elegyével. A szívjegy az Osmanthus, a narancsvirág, a vízililiom és a jázmin tea bársonyos nőiességével teljesedik ki. Az alapjegyben megjelennek a mély fás jegyek érzékisége: cédrus, szantálfa, fehér pacsuli és vanília.  
Gyengéd és fényes fehér női üveg, erős és áthatolhatatlan fekete férfi üveg. Mind a két illat csomagolása bőségesen el van látva arany tónusokkal, akárcsak a Trussardi ház szimbóluma, az agárfejet ábrázoló kupak. A Trussardi Donna és Uomo Levriero kollekció üvegei két apró művészi alkotások. A Trussardi ház címere a márka névvel együtt az üveg közepén arannyal van jelölve. 

Vélemény küldése a termékről
A termék véleményezéséhez szükséges bejelentkeznie.
Nincs elérhető vélemény erről a termékről.
SISLEY
Margot&Tita
Mark Face And Body
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill