Ön itt van most: / Újdonságok
Újdonság Újdonság Trussardi Uomo Levriero Collection EDP 100ml
[+] nagyítás

Trussardi Uomo Levriero Collection EDP 100ml

Nincs értékelés.
Online shopping night 20% 20 %
Kedvezmény előtti ár: 38.690 Ft
Megtakarítás: 7.738 Ft
Ár: 30.952 Ft , plusz Szállítás
Szállításra kész
db
A Trussardi Uomo EDP a tipikusan férfias páfrányos-fás… ...több
Trussardi Márka: Trussardi
Cikkszám: 0077175

Trussardi Uomo Levriero Collection EDP 100ml

A 100 évnyi siker megünneplésére a Trussardi újra gondolta az 1980-as évek két legsikeresebb illatát, a Trussardi Donna és Uomo parfümöket, és 2011-ben piacra dobta őket egy már megújult külsővel és illatösszetevőkkel. Ezek a 100 éves illatok voltak a kiinduló pontjai a Levriero kollekciónak. Egy limitált kiadás gyűjtőknek és rajongóknak. Mindkét illatban felerősítették az illatanyagok koncentrációját: Eau de Parfume Intense for her és Eau de Parfume for him. Egyedi üveg és csomagolás: két „szobor”, melyek egy különleges, aranyozott dobozban állnak. Az illat központi figurája az agár, a Trussardi ház jelképe ezúttal a csomagoláson is domináns szerepet kap.

A Trussardi Uomo EDP a tipikusan férfias páfrányos-fás illatcsalátba tartozik. A fejjegyben bontakozik ki a citrom, a bergamot, galbánum és a szerecsnedió olaszosan friss eleganciája. A szívjegyekben megtalálható a kagyló zsálya, a muskátli és az ibolya levelek kifinomult keveréke. Az erős és az érzékiség dicsőítése jelenik meg az alapjegyekben: pacsuli, moha akkord, bőr akkord, szantálfa. 
Gyengéd és fényes fehér női üveg, erős és áthatolhatatlan fekete férfi üveg. Mind a két illat csomagolása bőségesen el van látva arany tónusokkal, akárcsak a Trussardi ház szimbóluma, az agárfejet ábrázoló kupak. A Trussardi Donna és Uomo Levriero kollekció üvegei két apró művészi alkotások. A Trussardi ház címere a márka névvel együtt az üveg közepén arannyal van jelölve.

Vélemény küldése a termékről
A termék véleményezéséhez szükséges bejelentkeznie.
Nincs elérhető vélemény erről a termékről.
SISLEY
Margot&Tita
Mark Face And Body
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill