Ön itt van most: / Blog / Valentino / Valentina Color Blocks

Valentina Color Blocks

 

A VALENTINA KOLLEKCIÓ

 

A Valentina kollekció olyan illatok gyűjteménye, melyek új, nőies eszméket tárnak fel.

A finoman vezetett érzékszervek Perpaolo Piccioli kreatív igazgató irányítása alatt kapcsolódnak igazán az autentikus én érzéséhez. Ez a hiteles keresés az ő könnyed szépségfilozófiájához kötődik, és ennek érzéki dinamikáját négy konceptuális illathoz kapcsolhatjuk.

A Valentino couture hosszú évek során felépített szakértelmén alapul a Valentina is, ahol a tradíció és a kísérlet izgalma kéz a kézben jár. Minden egyes illat alapja különleges összetevő, mely szorosan fonódik össze a radikális szabadságkereséssel.

Hogyan válhat a már régóta megszokott hirtelen hihetetlenül szokatlanná?

Tűnhet hirtelen klasszikusnak az avantgárd?

A kör alakú palackok szobor szépségű virágdíszeket kaptak, melyek játékosan hullámoznak. A különleges színekkel burkolt design nem csupán vizuálisan feltűnő, hanem egyben provokatív gesztus is – akár egy bólintás a Valentina játékos állásfoglalására a szépség irányában.

VALENTINA BLUSH

A Valentina kollekció legújabb illata szeszélyes és kacér - ahogyan a lágy selyem megmunkálatlan, nyers széle, olyan puhán és kiszámíthatatlanul száll szembe minden eddigi megszokottal, miközben óhatatlanul elcsábítja érzékszerveinket. Érzelem. Intuíció. Az új illat új helyet teremtett a Valentina családban - az intellektus után új fejezet kezdődött, új ajtók nyíltak ki. A narancsvirágot diszkréten öleli körbe a praliné illata, Alexis Dadier parfümör csomagolásában.

 

VALENTINA PINK

Pink, finom rózsák, melyek egyben magukban hordozzák tövisük veszélyeit is – mindezt lázadó eperbe csomagolva. A paradox illatot Daphne Bugey és Fabrice Pellegrin parfümőröknek köszönhetjük. A tiszta csábítás illata elvet minden konvenciót. A Valentina Pinket nem lehet figyelmen kívül hagyni. (A 2015-ös debütáláskor limitált illatként tervezték, de hatalmas sikere miatt állandó, immár két referenciás illatként kerül újra bevezetésre.)

 

 

VALENTINA POUDRE

A testet finoman csomagolja éteres ködbe a Valentina Poudre, mely titokzatos fátyolként borul érzékeinkre. Aurelian Guichard parfümőr könnyedén tárja fel előttünk a finom, törékeny nőiesség nemes magasztját, mely terrakotta jegyeivel úgy simul ránk, akár egy második bőr.

 

 

VALENTINA EAU DE PARFUME

A Valentina Eau de Parfum készítése során a fő inspiráció a modern romantika kettőssége – ennek köszönhetően az illat diszkrét, mégis merész. A mámorító jázmin illatát a szarvasgomba érzékisége fonja körbe – a finom, nőies, és ikonikus Valentina illat Olivier Cresp és Alberto Morillas parfümőrök keze munkáját dicséri. Maga a finom, klasszikus nőiesség egy kis olasz kacérsággal megbolondítva.

SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill