Ön itt van most: / Blog / Versace Crystal Collection

Versace Crystal Collection

Ismerkedjen meg a Versace Crystal Collection illataival

Bright Crystal

Érzékiség és Csillogás

A Bright Crystal a Versace legnépszerűbb illata! Egy friss és vibráló illat, mely elbűvölő, érzéki karakterével varázsol el. A magabiztos Versace nő parfümje, aki önbizalommal teli, mégis nőies, és olyan illatban szeretne fürdőzni, mely kihangsúlyozza érzékiségét.

A lédús gránátalma magjai frissességet, a Magnólia, a Babarózsa és a Lótuszvirág pedig bujaságot árasztanak.

A luxus érzését tovább fokozza a kristályos csillogású üveg, melynek kupakja is egy hatalmas gyémántot formáz. Az elegáns és a pompás „öltözet” megtestesíti a Bright Crystal illatát. 

Bright Crystal Absolu

Abszolút intenzív, Abszolút vibráló, Abszolút elbűvölő

Abszolút érzékiség, teljes áttetszőség, maximális ragyogás, abszolút csábítás. A Versace Bright Crystal Absolu Eau de Parfum, egy intenzív változata a világ egyik legkedveltebb „ékszer-illatának”, annak a Bright Crystal-nak, melynek a lényege, hogy a végletekig fokozza a vágyat. Egy bódító, koncentrált illat a Nőnek, aki bízik ellenállhatatlan nőiességében és a Bright Crystal határtalan csábításában.

Intenzív, karakteres illat, melyből a csodálatos, élénk Yuzu azonnal érezteti citrusos erejét. A színes és lédús gránátalmamag szokatlan frissességet és tiszta természetességet teremt. A szívjegye hívogató és bársonyos málnával dúsított, hangsúlyos eleganciáját együttesen a Bazsarózsa, a Magnólia és a Lótuszvirág kifinomult jegyei adják. Alapjegyeiben intenzív érzékiséget idéz az értékes Növényi Ámbra és a Pézsma.

A Bright Crystal Absolu EDP üvege fényes, csillogó élénk rózsaszín, mégis átlátszó, mely követi az alapvető Versace Crystal jegyeket. Egy igazi varázslatos és rendkívüli kincs.

A Bright Crystal ABSOLU abszolút Versace.

Crystal Noir

Érzékiség, Kecsesség, Ragyogás

A varázslatos Crystal Noir a fényűzés illata.

A Versace nő, egyéniség. A hétköznapokban is emelt fővel jár, szívdöglesztő és magabiztos. A Crystal Noir a Versace nő éjszakai, intenzív illata, mely úgy hangsúlyozza ki érzéki és csábító kisugárzását, akár egy vörös szőnyegen viselt estélyi ruha.

Az illat először keleties, fülledt a Kardamomnak, a Gyömbérnek és a Paprikának köszönhetően, majd kibontakoznak a virágos szívjegyek: a Babarózsa, a Gardénia és a Narancsvirág. Mindehhez a csábító alapot pedig a Pézsma és az Ámbra szolgáltatják.

Az üveg kialakítását a csiszolt gyémánt inspirálta. A hatalmas, fekete gyémántra emlékezető kupak tökéletesen interpretálja a „Modern hercegnő” stílusát és a „Rock and Royalty look”-ot, melyet a Versace estélyi ruha kollekciók is megtestesítenek. 

Yellow Diamond

Ragyogó, Titokzatos, Csábító

A Yellow Diamond egy tiszta, légies, virágos illat, mely egyszerre karakteres és nőiesen ragyogó, akár egy sárga gyémánt.

Az illat a Citrom, a Begamott és a Körte Sorbet frissességével indul, melyet a légies Narancsvirág, a Mimóza és a Vízililiom tesz nőiessé és könnyeddé.

Az illat olyan, mint a sárga gyémánt tündöklő fénye: ragyogó, titokzatos és csábító.

Az illat üvege maga a színtiszta luxus! Stílusa az időtlen elegancia érzését kelti, egy modern csoda, igazi páratlan szépség. Elegáns kupakja olyan, akár egy ékszer, mely jelzi, hogy a gyémánt, továbbra is a Versace megkülönböztető jegyeként szolgál.

SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill