Ön itt van most: / Blog / Yves Saint Laurent / Yves Saint Laurent Mon Paris

Yves Saint Laurent Mon Paris

 

 „…Azért választottam a te nevedet az illatnak, mert nálad semmi sem gyönyörűbb.

Mert szeretlek. Én Párizsom.”

Yves Saint Laurent

Párizs. Kilátás a tetőről. Amint lefelé nézel, elveszted az egyensúlyod, magával ragad a szédülés érzése. A szíved egyre gyorsabban ver. És ahogyan lefelé zuhansz, valaki megragadja a kezedet. A szerelmed, akire eddig csak vágyakoztál. Aki arra bátorít, hogy lépj be vele az ismeretlenbe. Az érintése felvillanyoz, teljesen kifordít önmagadból és mindent a feje tetejére állít.

Ezt az érzést ragadja meg az Yves Saint Laurent egy gyönyörű új női illattal, melyet a szerelem városa, Párizs inspirált. 

A Mon Paris a tradicionális ciprusos illatok mámorító újragondolása, szenvedélyes ragyogással öleli körbe viselőjét. Hagyományos értelemben a ciprusos illatcsalád rendkívül klasszikus, egy nagyon gyönyörű, ám szigorú szerkezettel. Mon Paris ezt az elképzelést állítja a feje tetejére és a ciprusos illatjegyek új harmóniáját alkotja meg a merész, bátor bódító fehér ciprussal, mely tökéletesen illeszkedik a modern szerelemhez. Két új akkord alkotja ezt a mindent felforgató, szédítő fehér ciprust. A datura (angyaltrombita) egy legendás növény, ami arról ismert, hogy az éjszaka közeledtével egyre érzékibbé válik. Az illat tisztaságát pedig a pacsuli adja.

Mon Paris üvege tökéletesen illeszkedik a legikonikusabb YSL parfümök soraihoz lenyűgöző formáinak köszönhetően. Az üveg nyakát körülölelő lavallières motívumot Yves Saint Laurent couture kollekciója ihlette. Catherine Krunas, az illat üvegének designere a szerelem jelképéve alakította ezt az ikonikus szimbólumot. 

SISLEY
Margot&Tita
Mark Face And Body
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill