Ön itt van most: / Smink
Utolsó darabok Utolsó darabok Yves Saint Laurent Tatouage Couture Folyékony Rúzs 17
[+] nagyítás

Yves Saint Laurent Tatouage Couture Folyékony Rúzs 17

Nincs értékelés.
Ár: 12.290 Ft , plusz Szállítás
Szállításra kész
db
Az új YSL Tatouage Couture ajaklakkokat és a bevezetéssel érkező… ...több
Cikkszám: 0074017

Yves Saint Laurent Tatouage Couture Folyékony Rúzs 17

KÉSZEN ÁLLNAK AJKAID A TETOVÁLÁS-FORRADALOMRA?

Az YSL Beauté évtizedeken keresztül az ajaksmink forradalmak élén állt ikonjainak bevezetésével. Most, 2018-ban egy új hullám kezdődik. Egy vakmerő színbanda – mindegyiket meggyőződéssel viselheted. Intenzív árnyalatok, melyek második bőr érzettel tartós hatást nyújtanak. Erősen pigmentáltak és mattabbak, mint valaha.  Ismerd meg a TATOUAGE COUTURE-t, az új forradalom vezetőjét, mely tetoválásszerű, ultra luxus formulában hozza el a lázadók számára az intenzív, matt színeket.  Készen állsz arra, hogy csatlakozz a bandához?

 

CSATLAKOZZ A COUTURE BANDÁHOZ- ITT AZ ULTRA MATT AJAKFESTÉK

Még mattabb, még intenzívebb. Az új, áttörő formula a gazdag színt észrevehetetlen, második bőr érzetét adó réteggel zárja le és teszi még tartósabbá. Magas pigmentkoncentrációja egy igazán vékony fátyolrétegben összpontosul. A TATOUAGE COUTURE reggeltől éjszakáig, majd megint reggelig hosszan tartó nyomot hagy maga után. A sarkított applikátorral hosszan tartó színt vihetsz fel; ez az úttörő applikátor egy profi sminkmester intuitív precizitását és kontrollját adja a hódító ajkak formázásához, kontúrozásához. Lásd, de sose érezd – észrevehetetlen második bőr érzettel.

Az új YSL Tatouage Couture ajaklakkokat és a bevezetéssel érkező új Rouge Pur Couture matt ajakrúzsokat valamint Lip Styler szájceruzákat keresd a kiemelt Marionnaud Parfümériákban!

 

Vélemény küldése a termékről
A termék véleményezéséhez szükséges bejelentkeznie.
Nincs elérhető vélemény erről a termékről.
SISLEY
Agent Provocateur
Clean
Zoella
K-Beauty
Le Mini Macaron
Estelle&Thild
Erborian
Human+Kind
BE Creative Make Up
Somerset
Solait
Lancôme
GOSH
Rexaline
OHK!
Dunhill