TERMÉK INFORMÁCIÓK

PLATINUM RARE CELLULAR LIFE-LOTION 115 ml - AHOL A BŐRFIATALÍTÁS CSÚCSA ELKEZDŐDIK

A Platinum Rare Cellular Life-Lotion az új kezdetek első lépése a bőr számára. Az élet forrásából merített páratlan formula regenerálja a bőrt, hogy újjá­élessze és megfiatalítsa azt. A bőrmegújulás az optimális sejtműködésen alapszik. A Cellular Life-Lotion egy komplett esszencia lotion formában, amely belülről segít felgyorsítani a bőrmegújulást azáltal, hogy sejt szinten három kulcsfontosságú méregtelenítő folyamatot támogat. Elsősorban képessé teszi a bőrt arra, hogy lebontsa a működését gátló, károsodott fehérjéket. Másodsorban erősíti a bőr energiatermelő rendszerét. Végezetül segít a bőr­nek felvenni a harcot a külső stresszhatásokkal szemben. A szabadalmazott platinum peptidből és hatékony méregtelenítő összetevőkből megalkotott Cellular Life-Lotion kiegészül a La Prairie Exkluzív Sejt Komplexével, mely nélkülözhetetlen, éltető tápanyagokkal látja el a bőrt és segít megóvni azt a stresszfaktoroktól, meghosszabbítva annak regenerációs fázisát.

A fiatalodás folyamata az élettel teli bőrrel kezdődik. A méreganyagoktól megszabadított bőr megújul – helyreáll – és hatékonyabban képes ellátni feladatait a teljeskörű újjászületés érdekében.

Hatások:

• Biztosítja a bőr optimális működését azáltal, hogy fokozza a bőr három fő méregtelenítési mechanizmusát

• Antioxidánsokban gazdag keverékkel óvja a bőrt

• Használatával a bőr szerkezete javul, a finom vonalak és ráncok kisimulnak, az arcbőr rugalmasabbá válik

• A bőr visszanyeri a legmagasabb szintű komfortérzetét, készen áll a bőrápolási rutin következő lépéseinek befogadására

Alkalmazás: A globális bőrfiatalító rituálé első lépéseként vigyük fel a bőrre az enyhén irrizáló esszenciát, mely amellett, hogy selymes textúrájával ké­nyezteti a bőrt és az érzékeket, elkezdi átalakító munkáját a bőr mélyebb rétegeiben. A Platinum kollekcióra jellemző kifinomult illat az igazi luxus élményét nyújtja. A bőr új életre kel, kisimul, védetté válik és készen áll a bőrápolási rituálé további lépéseire. A tisztítást és a tonizálást követően reggel és este alkalmazzuk. Tegyünk kis mennyiséget a tenyerünkbe, melyeket finoman dörzsöljünk össze. Ezután vigyük fel az arcra lágy, tapogató mozdulatokkal. Masszírozzuk be a homlok, az orcák, az áll majd a dekoltázs bőrébe, kerülve a szemkörnyéket. Hagy­juk teljesen felszívódni. Használjuk utána reggel a Platinum Rare Celullar Serumot illetve a Platinum Rare Cellular Creamet. Este pedig használjuk a Platinum Rare Cellular Night Elixirt a szérum helyett.

;