background image
Üzletkereső

JÓ HÍRÜNK VAN!

A Marionnaud csapata elindította az ALLO BOUTIQUE szolgáltatásait, amelynek köszönhetően mostantól még egyszerűbb a vásárlás!

KÉRJ SEGÍTSÉGET EGYSZERŰEN, BÁRHONNAN!

Lépj kapcsolatba szépségtanácsadóinkkal! Küldj üzenetet vagy hívj minket Whatsappon keresztül és mi azonnal segítünk Neked.

FEDEZD FEL MOST

ADD LE RENDELÉSED TELEFONON ÉS VEDD ÁT SZEMÉLYESEN!

Segítünk időt spórolni és még kényelmesebbé varázsolni a vásárlást! Hívd fel legközelebbi üzletünket telefonon, add le rendelésed és vedd át üzletünkben a csomagot.

FEDEZD FEL MOST

RENDELJ HÁZHOZ ÜZLETEINKBŐL!

Hívd fel legközelebbi üzletünket telefonon, add le rendelésed és kérj házhoz szállítást.

FEDEZD FEL MOST

KÉRD RENDELÉSED DÍSZCSOMAGOLÁSBAN!

Küldj emailt a vevőszolgálat@marionnaud.hu email címre “CSOMAGOLÁS” tárggyal amely tartalmazza a megrendelésed számát és azt, hogy mely termékeket szeretnéd becsomagolva megkapni. Üzletekben pedig kérd a csomagolást a kasszánál.

FEDEZD FEL MOST

EGYÉNRE SZABOTT BŐRÁPOLÁS

Próbáld ki ingyenes bőrdiagnosztikai szolgáltatásunkat a Westend-ben lévő Marionnaud-ban! A bőrdiagnosztika mellé ingyenes tanácsadást biztosítunk, hogy kialakítsuk a számodra legideálisabb napi bőrápolási rutint és segítsünk megtalálni a megfelelő termékeket!

FEDEZD FEL MOST

ÉLVEZD A PRIVÁT VÁSÁRLÁS ELŐNYEIT!

Foglalj időpontot honlapunkon és a kiemelten szaképzett szépségtanácsadóink egyike kizárólag Veled fog foglalkozni. A privát vásárlás során nemcsak abban segít, hogy megtalálja a számodra megfelelő termékeket, hanem további személyreszóló tanácsokat is nyújt.

FEDEZD FEL MOST

VÁSÁROLJ ONLINE ÉS VEDD ÁT SZEMÉLYESEN!

Vedd át üzleteinkben az online vásárolt terméket és a szállítási költség megspórolása mellett, mi további kedvezményeket nyújtunk Neked üzleteinkben.

FEDEZD FEL MOST