MI TÖRTÉNIK, HA MEGGONDOLTA MAGÁT?

Az elállási jog gyakorlásával, Önnek 14 nap áll rendelkezésre, hogy indokolás nélkül elálljon az online rendelésétől és visszajuttassa a terméket központunkba (1161 Budapest, Bács utca 18.), vagy leadja bármelyik üzletünkbe. Kozmetikai termékek esetén az elállási jog gyakorlásának feltétele, hogy a termék bontatlan, nem használt állapotban legyen. Ha élni kíván az elállási jogával, a terméket gondosan becsomagolva a Webshop központi címére(1161 Budapest, Bács utca 18.) kell visszaküldenie, - vagy az alább írtak szerint eljárva visszajuttatni a Marionnaud részére -az elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatával együtt. Ebből a célból kérjük használja a következő linken elérhető formanyomtatványokat. https://www.marionnaud.sk/elab/msk/Hybris/Elallasi_Felmondasi_nyilatkozatminta.pdf https://www.marionnaud.sk/elab/msk/Hybris/Formanyomtatvany.pdf

Az elállási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket, több termék esetén az utolsó tételt vagy darabot átveszi. Elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.

A fentieknek megfelelő elállása esetén Ön mint megrendelő köteles a terméket a saját költségén haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni (e költség viselését tehát a Midio Kft., a Marionnaud Parfumeries kizárólagos magyarországi képviselője nem vállalja), illetőleg a Marionnaud részére az Önhöz legközelebb lévő Marionnaud üzletben átadni. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó a terméket a határidő lejárta előtt elküldi.

Kérjük, értesítse a Marionnaud vevőszolgálatát, amennyiben szeretne élni az elállási jogával. A visszaküldést az alábbi módokon tudja intézni:
• aláírt elállási nyilatkozatát visszaküldi a termék(ek)kel együtt a 1161 Budapest, Bács utca 18.címre, vagy
• aláírt elállási nyilatkozatát elküldi a Marionnaud Vevőszolgálatának emailben és kinyomtatva leadja a termék(ek)kel együtt az Önhöz legközelebb lévő Marionnaud üzletben.

Amennyiben szeretne élni az elállási jogával, úgy haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a kiszállítás fuvarozási költségét is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.)

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg a termék meg nem érkezik a központi irodánkba, vagy a boltvezető nem jelezte felénk a csomag átvételét, vagy Ön nem igazolta, hogy a csomag visszaküldésre került: a három közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. Kozmetikai termékek esetén az elállási jog gyakorlásának feltétele, hogy a termék bontatlan, nem használt állapotban legyen. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költsége Önt terheli.Több termékre vonatkozó promóciók esetén, ahol a kedvezmény más termékek megvásárlásához kötött, visszküldés esetén a termékeket nem lehet külön-külön visszaküldeni.

TERMÉK CSERÉJE

1. Amennyiben a megrendelt termékekkel szemben minőségi kifogása van, úgy a mindenkori jogszabálynak megfelelően van lehetőség a cserére.

Ebben az esetben az alábbiakat kell tennie:
• Jelezze emailben a vevőszolgálatnak (vevoszolgalat@marionnaud.hu), hogy minőségi hibás terméket kapott
• • A minőségi hibás terméket visszahozatjuk futárral és a beérkezését követően küldünk helyette egy hibátlant, vagy kérésére visszautaljuk a termék árát.

2. Ha nem minőségi, hanem egyéb okok (pl. rossz árnyalat, méret stb.) miatt szeretné a terméke(ket) cserélni, akkor az alábbi lépéseket kell megtennie:

• Jelezze a csere igényét a vevőszolgálatnak emailben.
• Küldje vissza a bontatlan, nem használt terméke(ket) a kitöltött formanyomtatvánnyal együtt a 1161 Budapest, Bács utca 18. címre és a beérkezését követően haladéktalanul de legkésőbb 14 napon belül visszautaljuk annak vételárát.
• Adjon le új rendelést a kívánt termékre.

Abban az esetben, ha készlethiány lép fel és nem tudunk új terméket küldeni Önnek:
• Küldje vissza a hibás terméket a 1161 Budapest, Bács utca 18. címre a kitöltött formanyomtatvánnyal együtt.
• A termék beérkezése után megtérítjük annak az árát az Ön által megadott bankszámlaszámra.
A nem rendeltetésszerűen használt termékeket nem áll módunkban kicserélni.