background image
Üzletkereső

Jelenleg a következő fizetési módokra van lehetőség

Biztonságos fizetés

Bizalmas adatok

A fizetés során Ön által megadott bankkártya adatok teljes mértékben biztonságban vannak. A bankkártya adatokat SSL-en (Secure Socket Layer) keresztül titkosítja a rendszer. A Marionnaud-nak nincs hozzáférése az Ön bankkártyájának adataihoz és soha nem tároljuk azokat a szervereinken. Ez az oka annak, hogy minden webshopos vásárláskor újra meg kell adnia az adatokat.

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legkényelmesebb és legbiztonságosabb fizetési módokat kínáljuk Önnek: Kiválaszthatja, hogy bankkártyával vagy készpénzzel szeretne e fizetni a rendelés leadásakor vagy közvetlenül a szállításkor.

FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL

Vásárláskor válassza a "Bankkártyás fizetés" módot. Ebben az esetben megrendelésének értéke közvetlenül a Raiffesen Banknak kerül átutalásra. Használhat Visa vagy MasterCard bankkártyát. A fizetés utolsó lépéseként az internetes biztonsági kód megadása mellett, TeleKód megadására is szükség van. További információért forduljon a bankkártyát kibocsátó bankfiókhoz.

A megrendelés megerősítésekor SMS-t vagy e-mailt kaphat az elköltött összegről, ha aktiválta ezt a szolgáltatást a bankfiókján keresztül.

A fizetés során az Ön által megadott bankkártya adatok teljes mértékben biztonságban vannak. A bankkártya adatokat SSL-en (Secure Socket Layer) keresztül titkosítja a rendszer. A Marionnaud-nak nincs hozzáférése a bankkártya adataihoz és soha nem tároljuk azokat a szervereinken. Ez az oka annak, hogy minden webshopos vásárláskor újra meg kell adnia az adatokat.

UTÁNVÉTES FIZETÉSI MÓD

Vásárláskor válassza az “utánvétes fizetés" módot: így közvetlenül a futárnak fizeti ki a megrendelés összegét, a csomag átvételekor.

SZÁMLÁT SZERETNE A RENDELÉSÉRŐL?

Erre is van lehetőség: Vegye fel a kapcsolatot Vevőszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségek egyikén, ahol készséggel állnak rendelkezésére:

Email: vevoszolgalat@marionnaud.hu

Telefonszám: +36 1 406 04 06 (hétfőtől péntekig 9: 00-17: 00 óra)