background image
Üzletkereső

TUDATOS SZÉPSÉGÁPOLÁS
A MARIONNAUDVAL

Mindenkinek megvannak a saját szempontjai a szépségápolási termékek kiválasztásakor. Mi azért vagyunk itt, hogy segítsünk Neked jobban átlátni a termékek összetételét, hogy tudatos döntést hozhass, amikor kiválasztod a termékeket.

Clean

CLEAN

Miért válassz TISZTA terméket?

A „clean” piktogram segít a megalapozott választásban. Ezek a termékek nem tartalmaznak olyan összetevőket, amelyekről tudjuk, hogy vitatottak.

Eco Design

ECO DESIGN

Miért válaszd a környezetbarát csomagolást?

Az „eco design” piktogram jelzi, hogy a termék még az előnyein túl is többet hozhat, mert újrahasznosított anyagból vagy bio-műanyagból készült csomagolásban található. A termék emellett kevesebb nyersanyagot használ fel, mivel a körforgásos gazdaságot erősíti.

Made in Hungary

MADE IN HUNGARY

Miért válassz Magyarországon gyártott kozmetikumot?

A „made in Hungary” piktogram jelzi, hogy a termék fő összetevőit Magyarországról szerezték be, vagy az utolsó gyártási lépés Magyarországon történt.

Naturale

NATURALNESS

Miért válassz természetes eredetű kozmetikumot?

A „naturalness” piktogram azt jelzi, hogy a termék minimum 95%-ban természetes összetevőből áll, vagy legalább 90%-ban természetes eredetű összetevőkből áll.

ÚJRATÖLTHETŐ

ÚJRATÖLTHETŐ

Miért válaszd az újratölthető csomagolást?

Az "rechargeable" piktogram azt jelzi, hogy a termék újratölthető a Marionnaud üzleteiben vagy otthon a Marionnaud kínálatában elérhető utántöltőknek köszönhetően.

Recyclable

ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ

Miért válaszd az újrahasznosítható csomagolást?

Az „recyclable” piktogram azt jelzi, hogy a termék csomagolása összegyűjthető, feldolgozható és újrahasznosítható alapanyagként.

Vegano

VEGÁN

Miért jók a vegán termékek?

A „vegan” piktogram azt jelzi, hogy a termék nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt (méhviasz, tej, zselatin, cochineal ...).

SZERETNÉL TÖBBET TUDNI A
FELELŐSSÉGVÁLLALÁSAINKRÓL?

MARIONNAUD FELELŐSSÉGVÁLLALÁS