background image
Üzletkereső

MAGIC MAY

30% kedvezmény bármely 30 ml-es parfümre

A promóció érvényességi ideje: 2024.05.1-31. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes az üzletekben és a www.marionnaud.hu oldalon a megjelölt termékekre. Más ajánlatokkal vagy kedvezményekkel nem vonható össze és nem vonatkozik Chanel termékekre és a STAR PRICES promócióban szereplő termékekre.

33% kedvezmény 3 termékre

Az ajánlat érvényességi ideje: 2024.05.23-26. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes az üzletekben és online, 3 teljes árú termék egyidejű vásárlása esetén. Más ajánlatokkal nem vonható össze és nem vonatkozik Chanel, Dior, La Prairie termékekre, vattakorongokra és sminkeltávolító kendőkre, valamint a Star Prices termékekre.

Sunny Days

-20% kedvezmeny  23 000 Ft felett

A promóció érvényességi ideje: 2024.05.1-31. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes kizárólag a Marionnaud App-ban. Más ajánlatokkal vagy kedvezményekkel nem vonható össze és nem vonatkozik a STAR PRICES promócióban szereplő termékekre.

AJÁNDÉK NEKED

Vásárolj bármilyen napozóterméket és egy STRANDTÁSKÁT adunk ajándékba

A promóció érvényességi ideje: 2024.05.1-31. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes az üzletekben és a www.marionnaud.hu oldalon. Más ajánlatokkal vagy kedvezményekkel összevonható és csak a megjelölt termékekre vonatkozik.

VERHETETLEN ARAK

Fedezd fel bestseller termékeinket a legjobb áronObjevte výběr nejprodávanějších produktů za speciální ceny

A promóció érvényességi ideje: 2024.02.01-12.31. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes az üzletekben és a www.marionnaud.hu oldalon, a Marionnaud árképzési stratégiájának megfelelően. Más ajánlatokkal vagy kedvezményekkel nem vonható össze, tehát minden promóció alól kivételt képeznek a teljes időszakra.

Vásárolj most 2 terméket a Marionnaud Anyák Napi Kollekciójából és egy SMINKPALETTÁT adunk ajándékba*

A promóció érvényességi ideje: 2024.05.1-31. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes az üzletekben és a www.marionnaud.hu oldalon. Más ajánlatokkal vagy kedvezményekkel nem összevonható és csak a megjelölt termékekre vonatkozik.