Házhozszállítás

A Marionnaud Parfüméria weboldalán megrendelt termékeket Magyarország egész területére a GLS futárszolgálattal szállíttatjuk ki.

A megrendelés leadásakor automatikus üzenetet fog kapnia Marionnaud webshoptól, amely azonban nem jelenti a megrendelés véglegesítését. Amennyiben készlethiány merülne fel, vagy egyéb okból változtatásra lenne szükség, mindenképpen tájékoztatni fogjuk Önt. A rendelés feldolgozását követően egy újabb emailben fogjuk értesíteni a rendelés kiszállításáról, illetve a csomag pontos tartalmáról.

A csomag a rendelést követő 3-5 munkanapon belül kerül kiszállításra az Ön által megjelölt címre. Amennyiben a csomag házhozszállítását választotta, a csomag kiszállításának várható időpontjáról a GLS nyújt részletes információt Önnek e-mailben. Az emailben megadott csomagszám segítségével a GLS Track&Trace rendszerében nyomon tudja követni rendelését.

Személyes átvétel üzleteinkben

Ön kérhet személyes átvételt is, amelyet a magyarországi Marionnaud Parfümériákban tehet meg. Ez esetben az Ön által megjelölt üzletbe szállítjuk ki a terméket, amelyről szintén értesítést küldünk Önnek.

Amennyiben Ön üzleti átvételt választ és a rendelés feldolgozása közben kap értesítést SMS-ben GLS-től, akkor az ott található csomagszámmal tudja követni a csomag útját a megadott Marionnaud üzletbe.

Amennyiben a rendelés feldolgozása közben nem kapott SMS értesítést, csak a Marionnaud webshop által küldött visszaigazoló üzenetet, akkor a következő munkanapon mehet az üzletbe a csomagjáért.

A megrendelés átvételére a csomag üzletbe érkezésétől számítva 7 napig van lehetősége. Ezt követően a megrendelést törölni fogjuk és a csomag visszaszállításra kerül a központba.

Díjszabások

A házhozszállítás díja

  • 15.000 Ft alatti megrendelés esetén 990 Ft az ország egész területén
  • 15.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás díjmentes az ország egész területén

Az üzleti átvétel minden esetben díjmentes. Bármely kérdés, észrevétel esetén forduljon a webshop csapatához vagy a központi vevőszolgálathoz.