background image
Üzletkereső
 

Szállítási információk

 
Kiszállítási lehetőségek Kiszállítási idő Kiszállítási költség
Rendelési érték
< 15 000 Ft
Rendelési érték
> 15 000 Ft
Házhozszállítás GLS
1-5 nap 990 HUF Ingyenes
Személyes átvétel üzletben
1-5 nap Ingyenes Ingyenes

Házhozszállítás GLS

Rendelési érték < 15000 Ft: 990 HUF

Rendelési érték > 15000 Ft: Ingyenes

1-5 nap

Személyes átvétel üzletben

Ingyenes

1-5 nap


 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A Marionnaud weboldalán megrendelt termékeket Magyarország egész területére a GLS futárszolgálattal szállíttatjuk ki.

A megrendelés leadásakor automatikus üzenetet fogsz kapni Marionnaud webshoptól, amely azonban nem jelenti a megrendelés véglegesítését. Amennyiben készlethiány merülne fel, vagy egyéb okból változtatásra lenne szükség, mindenképpen tájékoztatunk. A rendelés feldolgozását követően egy újabb emailben fogunk értesíteni a rendelés kiszállításáról, illetve a csomag pontos tartalmáról.

A csomag a rendelést követő 1-5 munkanapon belül kerül kiszállításra az általad megjelölt címre. Amennyiben a csomag házhozszállítását választottad, a csomag kiszállításának várható időpontjáról a GLS nyújt részletes információt e-mailben. Az emailben megadott csomagszám segítségével a GLS Track&Trace rendszerében nyomon tudod követni rendelésed.

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÜZLETEINKBEN


Kérhetsz személyes átvételt is a magyarországi Marionnaud üzleteiben. Ez esetben az általad megjelölt üzletbe szállítjuk ki a terméket, amelyről szintén értesítést küldünk.

A megrendelés átvételére a csomag üzletbe érkezésétől számítva 7 napig van lehetőséged. Ezt követően a megrendelést törölni fogjuk és a csomag visszaszállításra kerül a központba.


MEGGONDOLTAD MAGAD ÉS MÉGSEM KÉRED A TERMÉKET?
Semmi gond: Itt megtalálod az összes szükséges információt a visszaküldéshez.
livraison
Ha további segítségre van szükséged, vedd fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal az alábbi telefonszámon: +36 1 406 04 06 (Hétfőtől- Péntekig: 09.00-17.00 óra) vagy az alábbi email címen: vevoszolgalat@marionnaud.hu