background image
Üzletkereső


KIK VAGYUNK?

A Marionnaud a CK Hutchison leányvállalata, egy neves multinacionális konglomerátum, amely a Hongkongi Értéktőzsde főtábláján jegyzett, és a világ legnagyobb kikötői üzemeltetőitől és kiskereskedőitől a megbízható infrastruktúra-vállalatokig és a vezető mobil multimédiás távközlésig sokféle üzletággal rendelkezik. hálózatok, amelyek 300 000 embert foglalkoztatnak több mint 50 piacon.

A HELY, AHOL IGAZÁN NŐ LEHET!

A hely, ahol luxustermékekkel kényeztetheti magát, kellemes körülmények között tudja kipróbálni szépségkezeléseinket és minden terméket megtalál amitől igazán nőnek érezheti magát. A hely, ahol szakértő tanácsadóinktól maximális odafigyelést kap és ahol 100%-ban eredeti termékekkel várjuk kedves vendégeinket. Luxus márkák, exkluzív termékkollekciók, csak a legjobbak!

Exkluzív bolthálózatunk valamennyi munkatársa folyamatos, márkaspecifikus képzéseken, utánképzéseken vesz részt, hogy Önnek a legjobbat ajánlhassa!

Kiemelt figyelmet fordítunk törzsvásárlóinkra. A zártkörű VIP rendezvényeink során vendégeink nemcsak az újdonságokat ismerhetik meg, de a márka képviselői személyes jelenlétükkel segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb terméket, termékcsaládokat.

A MINŐSÉG HÁZHOZ IS JÖN!

A Marionnaud webshop részletes információkkal szolgál az egyes márkákról és készítményeikről, és biztosítja azok gondos kiszállítását a vásárlóknak.

Ha megtalálja a tökéletes illatot, ha bőrének a biztonságos és bevált kezelésre van szüksége, de nincs ideje ellátogatni parfümériánkba-rendeljen online! Valamennyi online rendeléshez exkluzív ajándékot adunk.

Amennyiben Önt is elbűvöli a luxus, a parfümök világa, szeretné kipróbálni a különféle bőrtípusokra való krémeket, hajápolási termékeket és szeretne a mai trendeknek megfelelő sminkkel megjelenni, látogasson el parfümériánkba vagy vásároljon online. Nálunk otthon érezheti magát.
Marionnaud parfüméria - az Ön parfümériája.