background image
Üzletkereső

KIK VAGYUNK?

A Marionnaud Magyarországot az A.S. Watson Group üzemelteti, a világ legnagyobb nemzetközi egészségügyi és szépségápolási kiskereskedője, amely több mint 16 000 üzletet működtet 12 márkanév alatt 28 piacon, és világszerte több mint 130 000 alkalmazottat foglalkoztat. A 2022-es pénzügyi évre az A.S. Watson csoport bevétele 22 milliárd USD volt. Évente több mint 5,5 milliárd vásárlót szolgálunk ki az O+O (Offline és Online) technológia-kompatibilis platformjainkon keresztül.

A Marionnaud Group Európa egyik legnagyobb luxus szépségápolási kiskereskedője, több mint 700 offline és online üzlettel 9 piacon, és több mint 4200 embert foglalkoztat.

A HELY, AHOL IGAZÁN NŐ LEHET!

A hely, ahol luxustermékekkel kényeztetheti magát, kellemes körülmények között tudja kipróbálni szépségkezeléseinket és minden terméket megtalál amitől igazán nőnek érezheti magát. A hely, ahol szakértő tanácsadóinktól maximális odafigyelést kap és ahol 100%-ban eredeti termékekkel várjuk kedves vendégeinket. Luxus márkák, exkluzív termékkollekciók, csak a legjobbak!

Exkluzív bolthálózatunk valamennyi munkatársa folyamatos, márkaspecifikus képzéseken, utánképzéseken vesz részt, hogy Önnek a legjobbat ajánlhassa!

Kiemelt figyelmet fordítunk törzsvásárlóinkra. A zártkörű VIP rendezvényeink során vendégeink nemcsak az újdonságokat ismerhetik meg, de a márka képviselői személyes jelenlétükkel segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb terméket, termékcsaládokat.

A MINŐSÉG HÁZHOZ IS JÖN!

A Marionnaud webshop részletes információkkal szolgál az egyes márkákról és készítményeikről, és biztosítja azok gondos kiszállítását a vásárlóknak.

Ha megtalálja a tökéletes illatot, ha bőrének a biztonságos és bevált kezelésre van szüksége, de nincs ideje ellátogatni parfümériánkba-rendeljen online! Valamennyi online rendeléshez exkluzív ajándékot adunk.

Amennyiben Önt is elbűvöli a luxus, a parfümök világa, szeretné kipróbálni a különféle bőrtípusokra való krémeket, hajápolási termékeket és szeretne a mai trendeknek megfelelő sminkkel megjelenni, látogasson el parfümériánkba vagy vásároljon online. Nálunk otthon érezheti magát.
Marionnaud parfüméria - az Ön parfümériája.