TERMÉK INFORMÁCIÓK

LA PRAIRIE
SKIN CAVIAR LIQUID LIFT

A La Prairie most átalakítja a Skin Caviar Liquid Lift-et és először egyesíti a két leghatásosabb és legfejlettebb kaviár technológiát egy páratlan szérumban.

Ez a hatékony szérum átalakításra került a Caviar Premier-rel, hogy páratlan lifting hatásának köszönhetően a bőr ellenálljon a gravitációnak. Ezzel párhuzamosan Caviar Absolute-tal is dúsított, amely láthatóan feltölt, teltséget ad és helyreállítja a bőr tömörségét ezzel a bőrt magával az élettel tölti meg.
A formula a La Prairie Exkluzív Sejt Komplexét is tartalmazza.
Két külön kamrában elhelyezett ikonikus kaviár gyöngyök és a tejes emulzió frissen keveredik össze az aktiváló gomb lenyomásával. Az eredmény egy kellemes textúrájú szérum, amely a bőrbe olvadva azonnali feszesítő érzés nyújt. Az idő múlásával a bőr megemelkedett és feszes, visszanyeri teltségét.
Új harmónia jelenik meg az arcon.

Alkalmazás:
Vigye fel reggel/este a Skin Caviar Essence-in-Lotion után.

Az első használat előtt aktiválja a készítményt az aktiváló gomb lenyomásával, hogy a kaviár gyöngyöket és az emulziót selymes szérummá keverje. A tégelyt erősen rázza össze, hogy a összekeveredés/transzformáció teljes mértékben megtörténjen.
Nyomja meg a pumpát, majd egy-két cseppet adagoljon a tenyerébe. Ujjbegyeivel simítsa a szérumot az arcra és a nyakra, kerülve a szemkörnyéket. Hagyja teljes mértékben felszívódni, mielőtt a következő kaviár tartalmú hidratálóval folytatná rituáléját.
Az első alkalmazás után nincs szükség az aktiváló gomb további megnyomására vagy az üveg felrázására - egyszerűen a pumpa lenyomásával adagolja a terméket.