TERMÉK INFORMÁCIÓK

GIORGIO ARMANI
ACQUA DI GIO POUR HOMME Eau de Parfum újratölthető

Giorgio Armani elköteleződését a fenntarthatóság iránt: ökokoncepció, utántölthető üveg és fenntartható forrásból származó összetevők. Az ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM erdőtelepítési és természetvédelmi projekteken keresztül törekszik ellensúlyozni a fennmaradó szén-dioxid-kibocsátását, és így elérni a karbonsemlegességet. Az ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM megalkotása során erőteljesen megjelenik a környezettudatos szemlélet.
Az ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM egy fás, aromatikus és akvatikus férfi illat, mely kristálytiszta, mégis erőteljes. Az illat az olaszországi Kalábria térségéből származó, pezsdítő zöld mandarinnal nyit, mely ragyogó illatjegy a Giorgio Armani mediterrán kötődéseit jelképezi. Az illat szívét a Provence-ból származó, aromatikus, melegséget árasztó és ásványos "ámbraszerű" muskotályzsálya szív alkotja, mely fenntartható forrásból származó illatjegyet kifejezetten a Giorgio Armani számára alkották meg. Mindez a friss angol levendula és a madagaszkári geránium szívvel keveredve férfias, ám virágos jelleget ad az illatnak. A parfüm alapjában megjelenik különleges illatélményt nyújtó guatemalai pacsuli esszencia. A pacsuli fás, balzsamos és földes jellemzői mélységet és tartósságot kölcsönöznek az illatnak, miközben összeolvad a meleg atlaszcédrus esszenciával és a Haitin, fenntartható forrásból származó, zamatos, pezsgő vetiver szívvel.
Az ACQUA DI GIÒ ikonikus üvege most végtelenszer utántölthető formában jelenik meg, így egy gyönyörű, tartós tárgyként újjászületve. Átlátszó üveg és különleges, sötét fából készült kupak kombinációja. Az utántöltő segítségével az ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM minden kiszerelése zökkenőmentesen, tölcsér használata nélkül utántölthető, anélkül, hogy az illat egyetlen cseppjét is elvesztenénk. A jövő illata.


összetevők

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER / EAU, LIMONENE , LINA LOOL , BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, COUMARIN, EUGENOL, FARNESOL, BENZYL BENZOATE