TERMÉK INFORMÁCIÓK

#

BORN IN ROMA YELLOW DREAM
A sárga, Róma emblematikus színe.

A ragyogó, energikus és határozott férfi személyiségét felfedő Born in Roma Yellow Dream Uomo illatát Róma mély, megnyugtató fénye inspirálta.
Az illat három lépésben született a Valentino Color, Cool és Couture jegyei köré épülve. Ez a fűszeres, orientális illat a mézeskalács akkorddal lep meg.
A kicsattanó frissesség színes energiája a modern Valentino férfit ünnepli.

Before&AfterEGY ÁLOM SÁRGÁBAN

A ragyogó, felpezsdítő olasz mandarin lágyan ébreszti fel az érzékeket. Az egynyári, aromás provence-i levendula a madagaszkári gerániummal állít erős kontrasztot az Uomo friss, ragyogó szárnyalásának a mézeskalács akkordot előkészítve. A madagaszkári vanília finom, lágy jegyei teszik teljessé a mézeskalács illatjegyét. A vanília bőrt idéző, ösztönöket felébresztő illata a fás jegyek meleg érzékisége közt virágzik.

 

ÚJ NŐI ÉS FÉRFI ILLAT

A férfi illat párja a Born in Roma Yellow Dream Donna.

Az olasz paloták falába vésett minták által ihletett és eredetileg bőrtermékeken használt szegecs a Valentino divatház egyik ikonikus elemévé vált.

Ezek az ikonikus szegecsek piramis formájukkal kölcsönöznek modern jelleget a Donna és az Uomo gömbölyded üvegének, mely a Valentino védjegyeként szolgáló fluoreszkáló sárgával állít erős kontrasztot a fekete táblácskának az üvegen.

 

 

Model

összetevők

Alcohol, Parfum / Fragrance, Aqua / Water, Limonene, Linalool, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Benzyl Alcohol, Citral, Cinnamal, Eugenol, Geraniol, Isoeugenol, Ci 14700 / Red 4.