TERMÉK INFORMÁCIÓK

CHRISTIAN DIOR
J'ADORE HUILE DIVINE

SZÁRAZOLAJ


A J'adore Huile Divine szárazolaj arcra, testre és hajra azonnali örömet okoz.
Érzéki és légies, rendkívüli formulája gyorsan felszívódik, gazdagon hidratálja és selymesen puhává varázsolja a bőrt. Ragyogó, javítja és finoman nyugtatja a napbarnított bőrt. A spray, amely bőséges felvitelt tesz lehetővé, a virágcsokor jegyeit egy „só” jeggyel hangsúlyozza, amely melegíti a bőrt, mint a napfény.  „A J'adore egy különleges parfüm mert elérte azt a bravúrt, hogy egy olyan eredeti szombolikus parfüm, ami könnyen megnyeri az emberek tetszését.
Érzéki, de nem túl nehéz. Egy olyan kompozíció, amely összehozza az ellentéteket, és az ikonikus virágos jegyeket vonzóvá, egyedivé és misztikussá varázsolja. A J'adore egy nem létező virágot talált ki."

François Demachy, a Dior parfümőre.
 Ilang-ilang Madagaszkárról és a Comore-szigetekről, gyümölcsös és egzotikus jegyekkel. Damaszkuszi rózsa Törökországból, élénk és finom.
Arab jázmin Indiából a narancsvirág melegségével. A J'adore amphora által ihletve, a Huile Divine-t egy laza, könnyed nyaklánc díszíti - mint a nő nyakán táncoló ékszerek.

Az intenzív és érzéki rituáléért:
1. A J'adore Huile Divine testolajat a spray segítségével vigye fel közvetlenül a bőrre.
2. Permetezze a J'adore Eau de Toilette-et a pulzuspontokra!
3. Fokozza a hatást a J'adore Hair mist hajpermettel!

összetevők

#13288/A PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE ? DIMETHICONE ? ISOPROPYL PALMITATE ? PARFUM (FRAGRANCE) ? BENZYL SALICYLATE ? PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL ? HEXYL CINNAMAL ? HYDROXYCITRONELLAL ? ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ? CITRONELLOL ? ALPHA-