TERMÉK INFORMÁCIÓK

MUGLER
Angel Nova Eau De ParfumA MUGLER legújabb virágillat-alkotása, az Angel Nova Eau de Parfum kivirágzik azzal az ajándékkal, hogy valóra váltsa az álmokat. A MUGLER nő ihlette kultikus vonal új megvilágításba helyezi az ikonikus illatú Angelt, egy gyümölcsös, virágos és fás jegyekkel átitatott női parfüm felfedésével.

Az illat összetétele

Egy magával ragadó Eau de Parfum a gyümölcsös élvezetek, az exkluzív MUGLER rózsa és a fás aromák érdekes ötvözetével - merész összeállításának köszönhetően valóban az öröm és önmegerősítés káprázatos találkozása.

Csoda arculat

A málna életet és színt ad a Csoda arculatnak. Zamatos öröm édességgel árnyalva és a licsi jegyeivel párosítva a gyümölcsös túladagolás érdekében.

Szuper arculat

A természet és az innováció szövetsége az abszolút nőiesség érdekében. A Damaszkuszi Rózsát kettős kivonással fokozzák, hogy mámorító, természetes illatot nyerjen. Egy eredeti, szupertermészetes rózsával is keverik, amelyet az upcycling* és a biotechnológia eredményez. Valóban texturált és érzéki MUGLER rózsa.

Erő arculat

Fás szerkezet, Akigalawood és Benzoeviasz a hangsúlyosabb kontrasztért és karakterért. Az élénk Akigalawood keveredik a benzoeviasszal, erőt és jelenlétet adva az illatnak.

Az üveg

A szoborral rokon, az aszimmetrikus csillag, létrejötte óta MUGLER szimbólum elővarázsolja az erős Angel Nova nő képét. A rózsaszín árnyalatával az üveg merészséget, szenvedélyt és felszabadulást képvisel ... egy olyan világegyetemben, ahol az álmok valósággá válnak.

Termékelőnyök

Adja át magát az Angel legújabb gourmand illatának és szívjon magába egy olyan varázslatos energiát, amely átalakítja Önt. Az Angel Nova Eau de Parfum olyan elixír, amely kibontja a gyümölcsös, virágos és fás jegyek örvényét.

összetevők

ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. LINALOOL. LIMONENE. GERANIOL. CITRONELLOL. COUMARIN. CITRAL. CITRIC ACID. ANISE ALCOHOL. DISODIUM EDTA [C3758A.1]