TERMÉK INFORMÁCIÓK

SISLEY
LE PHYTO-GLOSS

Az ajkak azonnal jól hidratáltak, teltek és simák lesznek. A használat során minden újabb nappal puhábbá, feszesebbé válnak. Optimálisan ápoltak és maximálisan védettek a környezeti ártalmak ellen is.

A hialuronsavból és konjak glükomannánból álló „hidrobooster“-komplexum a bőr nedvességraktárait azonnal feltölti, fenntartja a hidratációt, kipárnázza és kisimítja a bőrt; a makadámia olaj gyengéden táplál és puhít, jó közérzetet nyújt; a karitéolaj tápanyaggal lát el és regenerál; az E-vitamin-acetát az ajkakat megvédi az oxidatív stressztől.

Alkalmazás:
Az ajakfényt a precíz applikátorral vigye fel, azzal tökéletesen lekövetheti az ajkak formáját.
Önmagában alkalmazva a Le Phyto-Gloss ragyogó fényt kölcsönöz az ajaknak, egy leheletnyi áttetsző színnel ki is hangsúlyozza azt.
Ha ajkára a kontúrceruza használata után viszi fel a szájfényt, az teltebb és feszesebb benyomást kelt. Az intenzív és ragyogó, „lakkos“ végső hatás elérése érdekében alkalmazza a szájfényt az ajakrúzs felvitele után.

összetevők

INGREDIENTS : POLYBUTENE, ISOCETYL STEARATE, TRIMETHYLOLPROPANE TRIISOSTEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, SILICA, FLAVOR (AROMA), PROPYLPARABEN, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, BHT, NELUMBIUM SPE