background image
Üzletkereső
SEMPASI Pavo Pavo Intelligens arckezelő készülék a ráncok ellen 0081244 0081244

Sempasi Pavo – Neck and cheek spa

Készülék a ráncok kiküszöbölésére és a nyak területének ápolására (emelés, öregedésgátló, LED-es fényfiatalítás)

A Pavo modern dizájnnal és a legmodernebb technológiával rendelkezik, ez egy könnyen kezelhető eszköz, amelynek célja, hogy kikapcsolódást nyújtson bárhol is lennél.

A Pavo készülék masszázsfejét kifejezetten a nyakhoz, a vállhoz és a test egyéb részeihez tervezték, és ergonómikus alakjának köszönhetően segít a bőr különböző területeinek ellazításában.

A Pavo-t a korábban megtisztított bőrre használják, egy krémmel vagy szérummal együtt, hogy a bőr mélyebben felszívja a tápanyagokat. A kialakításnak köszönhetően az érintkezési terület tökéletesen illeszkedik a nyakhoz, emelő hatása van és csökkenti a ráncokat.

A 45C°-ra melegített masszázsprogramok (zöld és piros fénnyel) serkentik az epidermisz keringését. Három, kis, közepes és nagy sebességű programmal, valamint 3 színű fénnyel (kék, zöld, vörös, amely stimulálja a vérkeringést, a torok feszült területeinek ellazulását és a felhalmozódott toxinok eltávolítását) végzett masszázsprogramokkal a Pavo oxigénellátja a dermiszt, lassítja a bőrsejtek öregedési folyamatát, csökkenti a nyak kerületét, ellazítja azt, elvezeti a nyirokrendszert, gyorsan kiküszöbölve a fáradtságot.

Ergonomikus formája révén ellazítja a nyaki izmokat és a tarkó körüli izmokat. Elősegíti a vérkeringést, csökkenti az érzékeny bőr irritációját, eltávolítja a toxinokat, a bőr felszínére hozza a szennyeződéseket. Idővel csökkenti a pórusokat és javítja a fizikai megjelenést.

A magas frekvenciájú rezgés serkenti a pórusok nyílását és hatékonyan segíti a szérum vagy az injekciós üvegek felszívódását a nyakbőr ápolásához. Visszaállítja a feszességet és kisimítja a bőrt, ragyogást biztosítva a bőrnek.

Az eredmények körülbelül 3-4 hét napi használat után láthatók.

 

Használati mód

1. A Pavo az előzőleg megtisztított bőrre használandó.

2. Használja a megfelelő termékeket a bőrtípusának ápolásához. Kenjen krémet vagy szérumot a nyakra.

3. Kapcsolja be a készüléket az ON/OFF gomb 3 másodpercig tartó megnyomásával.

4. Válassza ki a kívánt programot, az Ön személyes igényeitől függően - Hideg masszázs (kék LED fény) vagy meleg (zöld vagy piros LED fény) az ON/OFF gomb rövid megnyomásával.

5. Ha meg akarja masszírozni a tarkó területét, használja az eszközt az akupresszúrás pontokon nyomással, szorítással, masszírozással.

6. A rutinos ápolás megkezdéséhez és az izmok ellazításához érintse meg a masszírozandó területet a belső ívvel.

7. Masszírozza a bőrt alulról felfelé, hogy létrehozza az emelő hatást.

8. A készüléket minden területen külön használják. 60 másodpercenként rövid sípolás hallatszik az alkalmazás területének megváltoztatásához.

9. Tisztítsa meg a készüléket, és hűvös, száraz helyen tárolja.

 

Előnyök

A meleg masszázs funkció felgyorsítja a tápanyagok bőrbe jutását

Lassítja az öregedést

Emelő hatása van

Serkenti a vérkeringést

Pihentető masszázst kínál

Eltávolítja a toxinokat, felszabadítja az energia meridiánokat

Csökkenti a ráncokat

Segít megelőzni és csökkenteni a golyvát

Fényterápiás programok

LED-es fényfiatalítás

A termék kialakítását úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen az nyak formájához.

 

Főbb jellemzői

Intelligens érintésérzékelő

Ion terápia

Emelő hatása van

Fényterápia

Hangjelzés

 

Programok

A kék fényes program

A kék fény a leghidegebb fény, amely serkenti a fehérjeszintézist és a kollagén szekrécióját, tonizálja a bőrt és összehúzza a pórusokat. Alkalmas zsíros és érzékeny bőrre.

Nagyon jó pattanások gyógyítására, baktériumok elpusztítására és az érzékeny bőr megjelenésének javítására is. Körülbelül 0.5 mm-re behatol a bőrrétegbe és a megnyugtató funkciója van a kiütésekre. Szabályozni tudja a bőr faggyúszekrécióját, ráadásul a kék fénynek összehúzó funkciója van.

A program percenként 6200 rezgéssel vibrál, és a masszázsfej vonal nem melegszik fel.

Zöld fényes program

A zöld fény elősegíti a bőr oxigénellátását, aktiválja a nyirokelvezetést azáltal, hogy a nyirok géles állományát folyadékká alakítja, és csökkenti az ödémákat. Bőrnyugtató funkcióval is rendelkezik.

Alkalmas kombinált bőrre, csökkenti és segít megelőzni a ráncokat, a finom vonalakat és gyógyítja a sebeket. A zöld fény hatással van a melanocitákra (a melanint termelő sejtekre, amelyek pigmentálják a bőrt), csökkentve azok termelését. Az idő múlásával a foltok egyszerűen elhalványulnak, és láthatóan fiatalító és fényes hatás jelenik meg.

A program percenként 9500 rezgéssel rendelkezik, és a masszázsfejet 40-45 Celsius fokos hőmérsékletre melegítik.

A piros lámpás program

A bőrápolásban a legfontosabb terápiás hatás figyelemre méltó, és a vörös fény biológiai aktivitásának nevezik. Növeli a sejttevékenységet, fokozza a sejtek anyagcseréjét, és a bőrben ráncokat kitöltő kollagén szövetrostokat generál. A vörös fény javítja a vérkeringést, a bőr rugalmasságát, eltávolítja a bőr sárgás megjelenését és serkenti a sejtek regenerálódását. Ez öregedésgátló, antioxidáns és helyreállítási eredményeket eredményez. A bőr megerősödik, a ráncok kisimulnak és a pórusok záródnak.

A vörös fény helyreállítja a bőr feszességét, csökkenti a hegesedést és kiegyenlíti a bőrt.

A program percenként 12500 rezgéssel rendelkezik, és a masszázsfejet 40-45 Celsius fokos hőmérsékletre melegítik.

A hőprogramok csak a készülék fém részét melegítik.

Program memória funkciójával és egy 60 másodperces hang emlékeztető funkcióval rendelkezik, ezért pontosan megtudhatja a masszázsidőt.

 

Ion terápia

Az ionterápia 2 fő funkciót kínál, nevezetesen a mélytisztítást és a tápanyagok bőrbe történő felszívódásának javítását.

Pozitív ionterápia

Néhány szennyeződés mélyen behatol a bőr kérgébe, és a szokásos tisztítószerekkel nagyon nehéz megszabadulni tőlük. A bőr szennyeződései elektrosztatikusan negatívan töltődnek fel.

A Pavo programok erősen pozitív ionokat generálnak, amelyek kivonzzák a szennyeződéseket a bőrből. Ez elektrosztatikus nyomás hatására lágyulnak a körülöttük lévő szerkezeteket. Ezután a szennyeződéseket kivonják a bőr alsó rétegeiből, és felszínre kerülnek, ahol tisztító géllel könnyen eltávolíthatók.

Negatív ionterápia

Ez a terápia nagy mennyiségű negatív iont generál, amely a bőrsejtekben lévő pozitív ionokhoz kötődik. Ez lehetővé teszi, hogy az ápolószerek tápanyagai eljussanak a bőr mélyebb rétegeibe.

A tápanyagok mélyen a bőrbe hatolva a felső rétegeket közvetlenül táplálják.

A negatív ionok négy fő szempontból hasznosak az emberi test számára:

·       Az autonóm idegfunkciók megerősítésére;

·       A kollagén termelés megerősítésére;

·       A prototípus plazma sejtmembránok permeabilitásának javítására;

·       A szervezet immunrendszerének a megerősítésére.

 

Töltés

Az eszköz USB-kábelen keresztül töltődik, kompakt és kényelmes, energiatakarékosságra és a környezet védelmére tervezték.

A Pavo gyorsan feltöltődik és hosszú az élettartama.

A teljes töltés körülbelül 2 órán át tart, és akár 12 óra folyamatos használatot is lehetővé tesz.

Meleg masszázs üzemmódban (piros vagy zöld fény) a teljes feltöltés akár 30 perc használatát is lehetővé teszi.

Hideg masszázs üzemmódban (kék fény) a teljes töltés akár 12 órán keresztül is használható.

A lemerült akkumulátort a villogó piros fény jelzi. Töltés közben a készülék kék színnel villog, és amikor a kék fény folyamatosan világít

a készülék teljesen fel van töltve.

Javasolt használati idő egy alkalomra 5-10 perc, és a készülék naponta akár kétszer is használható, reggel és este.

 

Tisztítási mód

1. Nyomja meg és tartsa lenyomva az ON/OFF gombot 3 másodpercig a készülék kikapcsolásához.

2. Tisztítsa meg a terméket a dobozban lévő puha ruhával, ne használjon mosószert.

3. Zárja le a védőburkolatot, és helyezze a terméket száraz, szellőző helyre.

4. Ne merítse a készüléket vízbe. A készülék nem vízálló.

 

Megjegyzések

A Pavo olyan intelligens eszköz, amely csak a bőrrel érintkezve rezeg, és amikor az intelligens érzékelőn tartja a kezét.

A hőmasszázs programok révén a Pavo elérheti a körülbelül 40-45 Celsius fokos hőmérsékletet. Ez a hőmérséklet közel esik az emberi test hőmérsékletéhez, optimális a kezelésre, de a bőr típusától függően más személyek erősebbnek vagy gyengébbnek érezhetik, a bőr érzékenységétől függően. A szérum vagy a masszázs krém bőrre történő felvitele után a készülék automatikusan kényelmes hőmérsékletre állítja be a hőmérsékletet. A készülék a bőrrel való 30-60 másodperces folyamatos érintkezés után fokozatosan felmelegszik.

Ha a készüléket nem használják, biztonsági okokból és a környezet védelme érdekében 2 perc múlva automatikusan kikapcsol.

A Pavo-nak van egy funkciója az utoljára használt program tárolására, ezért a következő alkalommal ugyanezzel a programmal kezd.

A Pavo arcra is használható.

Ha kellemetlenséget, irritációt vagy fájdalmat tapasztal, hagyja abba a készülék használatát.

A készülék nem vízálló. Kérjük, kerülje a vízzel való érintkezést.

Helyezze a terméket száraz, szellőző helyre, hogy elkerülje a közvetlen napfényt, és ügyeljen arra, hogy ne legyenek maró vegyszerek.

A készülék tisztítására szolgáló anyag pamutból készülhet.

Karbantartási megjegyzés: Kérjük, használjon mérsékelt mennyiségű bőrápolási terméket, mivel ez beszivároghat a készülékbe és károsíthatja azt. Használat után ajánlott a készülék tiszta ruhával való megtisztítása.

A készüléket gyermekek elől gondosan el kell zárni!

 

Garancia, szállítás és visszaküldés

12 hónap garancia. Ingyenes szállítás Romániában.

Visszaküldés esetén az ODA-VISSZA szállítás költségei Önt terhelik.

Figyelem! Ezek a termékek személyes használatra szolgálnak. Személyes higiéniai okokból felbontás után ezeket a termékeket nem lehet visszavenni.

További részletekért tekintse meg az ANPC hivatalos weboldalán közzétett törvényt: https://anpc.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf. 16. cikk e) betű.

 

Kiváló minőségű uniós szabványok

Amikor termékeket használ a bőrén, nagyon fontos, hogy minőségi termékeket használjon. Ami a minőséget illeti, nagyon komolyan vesszük ezt a kérdést.

A Sempasi termékek olyan anyagokból készülnek, amelyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Üzemünk rendelkezik a CE, ROHS, ISO9001, WEEE nemzetközi tanúsításokkal.

 

Termékleírás                  Sempasi Pavo

Szín                                   Gyöngybézs

Rezgési frekvencia       6200 rezgés percenként (kék fény); 9500 rezgés percenként (zöld fény); 12500 rezgés percenként (piros fény)

Teljesítmény                  ≤ 0.15 W; ≤ 2.3 W; ≤ 2.4 W

Az akkumulátor kapacitása     650 mAh

Töltés                               USB kábel

A csomag tartalma      Doboz, eszköz, USB-kábel, használati útmutató, törlőkendő

Doboz méretei              170x160x80 mm

A termék méretei         88x57x11.3 mm

A termék súlya              72g

Teljes tömeg                  Kb. 344g

 

SEMPASI /medias/zoom-front-0081244-380x380?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MTI4MTB8aW1hZ2UvanBlZ3xhRGxtTDJnME5DODVNamcwT1RFNU9UVXhNemt3TDNwdmIyMHRabkp2Ym5RdE1EQTRNVEkwTkY4ek9EQjRNemd3fDlkMTgxMWMzNDdhOTk2YzA1ZWMyNzRhMjljOTY1NDQzMDNkMTkxZmI1ZDE1Y2NhM2M5MTRkNjcyZGM3NzRiYjM 51300.0 HUF Marionnaud http://schema.org/InStock
SEMPASI - Pavo Intelligens arckezelő készülék a ráncok ellen
Részletek megtekintése Cikkszám 

SEMPASI - Pavo Intelligens arckezelő készülék a ráncok ellen

Részletek megtekintése Cikkszám 

ÁFA-val, szállítási költség nélkül

Köszönjük. E-mailben értesítjük, amint a termék újra raktáron lesz
KOSÁRBA TESZEM Már nincs készleten

Termék részletei

Beauty tips

TERMÉK INFORMÁCIÓ

Sempasi Pavo – Neck and cheek spa

Készülék a ráncok kiküszöbölésére és a nyak területének ápolására (emelés, öregedésgátló, LED-es fényfiatalítás)

A Pavo modern dizájnnal és a legmodernebb technológiával rendelkezik, ez egy könnyen kezelhető eszköz, amelynek célja, hogy kikapcsolódást nyújtson bárhol is lennél.

A Pavo készülék masszázsfejét kifejezetten a nyakhoz, a vállhoz és a test egyéb részeihez tervezték, és ergonómikus alakjának köszönhetően segít a bőr különböző területeinek ellazításában.

A Pavo-t a korábban megtisztított bőrre használják, egy krémmel vagy szérummal együtt, hogy a bőr mélyebben felszívja a tápanyagokat. A kialakításnak köszönhetően az érintkezési terület tökéletesen illeszkedik a nyakhoz, emelő hatása van és csökkenti a ráncokat.

A 45C°-ra melegített masszázsprogramok (zöld és piros fénnyel) serkentik az epidermisz keringését. Három, kis, közepes és nagy sebességű programmal, valamint 3 színű fénnyel (kék, zöld, vörös, amely stimulálja a vérkeringést, a torok feszült területeinek ellazulását és a felhalmozódott toxinok eltávolítását) végzett masszázsprogramokkal a Pavo oxigénellátja a dermiszt, lassítja a bőrsejtek öregedési folyamatát, csökkenti a nyak kerületét, ellazítja azt, elvezeti a nyirokrendszert, gyorsan kiküszöbölve a fáradtságot.

Ergonomikus formája révén ellazítja a nyaki izmokat és a tarkó körüli izmokat. Elősegíti a vérkeringést, csökkenti az érzékeny bőr irritációját, eltávolítja a toxinokat, a bőr felszínére hozza a szennyeződéseket. Idővel csökkenti a pórusokat és javítja a fizikai megjelenést.

A magas frekvenciájú rezgés serkenti a pórusok nyílását és hatékonyan segíti a szérum vagy az injekciós üvegek felszívódását a nyakbőr ápolásához. Visszaállítja a feszességet és kisimítja a bőrt, ragyogást biztosítva a bőrnek.

Az eredmények körülbelül 3-4 hét napi használat után láthatók.

 

Használati mód

1. A Pavo az előzőleg megtisztított bőrre használandó.

2. Használja a megfelelő termékeket a bőrtípusának ápolásához. Kenjen krémet vagy szérumot a nyakra.

3. Kapcsolja be a készüléket az ON/OFF gomb 3 másodpercig tartó megnyomásával.

4. Válassza ki a kívánt programot, az Ön személyes igényeitől függően - Hideg masszázs (kék LED fény) vagy meleg (zöld vagy piros LED fény) az ON/OFF gomb rövid megnyomásával.

5. Ha meg akarja masszírozni a tarkó területét, használja az eszközt az akupresszúrás pontokon nyomással, szorítással, masszírozással.

6. A rutinos ápolás megkezdéséhez és az izmok ellazításához érintse meg a masszírozandó területet a belső ívvel.

7. Masszírozza a bőrt alulról felfelé, hogy létrehozza az emelő hatást.

8. A készüléket minden területen külön használják. 60 másodpercenként rövid sípolás hallatszik az alkalmazás területének megváltoztatásához.

9. Tisztítsa meg a készüléket, és hűvös, száraz helyen tárolja.

 

Előnyök

A meleg masszázs funkció felgyorsítja a tápanyagok bőrbe jutását

Lassítja az öregedést

Emelő hatása van

Serkenti a vérkeringést

Pihentető masszázst kínál

Eltávolítja a toxinokat, felszabadítja az energia meridiánokat

Csökkenti a ráncokat

Segít megelőzni és csökkenteni a golyvát

Fényterápiás programok

LED-es fényfiatalítás

A termék kialakítását úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen az nyak formájához.

 

Főbb jellemzői

Intelligens érintésérzékelő

Ion terápia

Emelő hatása van

Fényterápia

Hangjelzés

 

Programok

A kék fényes program

A kék fény a leghidegebb fény, amely serkenti a fehérjeszintézist és a kollagén szekrécióját, tonizálja a bőrt és összehúzza a pórusokat. Alkalmas zsíros és érzékeny bőrre.

Nagyon jó pattanások gyógyítására, baktériumok elpusztítására és az érzékeny bőr megjelenésének javítására is. Körülbelül 0.5 mm-re behatol a bőrrétegbe és a megnyugtató funkciója van a kiütésekre. Szabályozni tudja a bőr faggyúszekrécióját, ráadásul a kék fénynek összehúzó funkciója van.

A program percenként 6200 rezgéssel vibrál, és a masszázsfej vonal nem melegszik fel.

Zöld fényes program

A zöld fény elősegíti a bőr oxigénellátását, aktiválja a nyirokelvezetést azáltal, hogy a nyirok géles állományát folyadékká alakítja, és csökkenti az ödémákat. Bőrnyugtató funkcióval is rendelkezik.

Alkalmas kombinált bőrre, csökkenti és segít megelőzni a ráncokat, a finom vonalakat és gyógyítja a sebeket. A zöld fény hatással van a melanocitákra (a melanint termelő sejtekre, amelyek pigmentálják a bőrt), csökkentve azok termelését. Az idő múlásával a foltok egyszerűen elhalványulnak, és láthatóan fiatalító és fényes hatás jelenik meg.

A program percenként 9500 rezgéssel rendelkezik, és a masszázsfejet 40-45 Celsius fokos hőmérsékletre melegítik.

A piros lámpás program

A bőrápolásban a legfontosabb terápiás hatás figyelemre méltó, és a vörös fény biológiai aktivitásának nevezik. Növeli a sejttevékenységet, fokozza a sejtek anyagcseréjét, és a bőrben ráncokat kitöltő kollagén szövetrostokat generál. A vörös fény javítja a vérkeringést, a bőr rugalmasságát, eltávolítja a bőr sárgás megjelenését és serkenti a sejtek regenerálódását. Ez öregedésgátló, antioxidáns és helyreállítási eredményeket eredményez. A bőr megerősödik, a ráncok kisimulnak és a pórusok záródnak.

A vörös fény helyreállítja a bőr feszességét, csökkenti a hegesedést és kiegyenlíti a bőrt.

A program percenként 12500 rezgéssel rendelkezik, és a masszázsfejet 40-45 Celsius fokos hőmérsékletre melegítik.

A hőprogramok csak a készülék fém részét melegítik.

Program memória funkciójával és egy 60 másodperces hang emlékeztető funkcióval rendelkezik, ezért pontosan megtudhatja a masszázsidőt.

 

Ion terápia

Az ionterápia 2 fő funkciót kínál, nevezetesen a mélytisztítást és a tápanyagok bőrbe történő felszívódásának javítását.

Pozitív ionterápia

Néhány szennyeződés mélyen behatol a bőr kérgébe, és a szokásos tisztítószerekkel nagyon nehéz megszabadulni tőlük. A bőr szennyeződései elektrosztatikusan negatívan töltődnek fel.

A Pavo programok erősen pozitív ionokat generálnak, amelyek kivonzzák a szennyeződéseket a bőrből. Ez elektrosztatikus nyomás hatására lágyulnak a körülöttük lévő szerkezeteket. Ezután a szennyeződéseket kivonják a bőr alsó rétegeiből, és felszínre kerülnek, ahol tisztító géllel könnyen eltávolíthatók.

Negatív ionterápia

Ez a terápia nagy mennyiségű negatív iont generál, amely a bőrsejtekben lévő pozitív ionokhoz kötődik. Ez lehetővé teszi, hogy az ápolószerek tápanyagai eljussanak a bőr mélyebb rétegeibe.

A tápanyagok mélyen a bőrbe hatolva a felső rétegeket közvetlenül táplálják.

A negatív ionok négy fő szempontból hasznosak az emberi test számára:

·       Az autonóm idegfunkciók megerősítésére;

·       A kollagén termelés megerősítésére;

·       A prototípus plazma sejtmembránok permeabilitásának javítására;

·       A szervezet immunrendszerének a megerősítésére.

 

Töltés

Az eszköz USB-kábelen keresztül töltődik, kompakt és kényelmes, energiatakarékosságra és a környezet védelmére tervezték.

A Pavo gyorsan feltöltődik és hosszú az élettartama.

A teljes töltés körülbelül 2 órán át tart, és akár 12 óra folyamatos használatot is lehetővé tesz.

Meleg masszázs üzemmódban (piros vagy zöld fény) a teljes feltöltés akár 30 perc használatát is lehetővé teszi.

Hideg masszázs üzemmódban (kék fény) a teljes töltés akár 12 órán keresztül is használható.

A lemerült akkumulátort a villogó piros fény jelzi. Töltés közben a készülék kék színnel villog, és amikor a kék fény folyamatosan világít

a készülék teljesen fel van töltve.

Javasolt használati idő egy alkalomra 5-10 perc, és a készülék naponta akár kétszer is használható, reggel és este.

 

Tisztítási mód

1. Nyomja meg és tartsa lenyomva az ON/OFF gombot 3 másodpercig a készülék kikapcsolásához.

2. Tisztítsa meg a terméket a dobozban lévő puha ruhával, ne használjon mosószert.

3. Zárja le a védőburkolatot, és helyezze a terméket száraz, szellőző helyre.

4. Ne merítse a készüléket vízbe. A készülék nem vízálló.

 

Megjegyzések

A Pavo olyan intelligens eszköz, amely csak a bőrrel érintkezve rezeg, és amikor az intelligens érzékelőn tartja a kezét.

A hőmasszázs programok révén a Pavo elérheti a körülbelül 40-45 Celsius fokos hőmérsékletet. Ez a hőmérséklet közel esik az emberi test hőmérsékletéhez, optimális a kezelésre, de a bőr típusától függően más személyek erősebbnek vagy gyengébbnek érezhetik, a bőr érzékenységétől függően. A szérum vagy a masszázs krém bőrre történő felvitele után a készülék automatikusan kényelmes hőmérsékletre állítja be a hőmérsékletet. A készülék a bőrrel való 30-60 másodperces folyamatos érintkezés után fokozatosan felmelegszik.

Ha a készüléket nem használják, biztonsági okokból és a környezet védelme érdekében 2 perc múlva automatikusan kikapcsol.

A Pavo-nak van egy funkciója az utoljára használt program tárolására, ezért a következő alkalommal ugyanezzel a programmal kezd.

A Pavo arcra is használható.

Ha kellemetlenséget, irritációt vagy fájdalmat tapasztal, hagyja abba a készülék használatát.

A készülék nem vízálló. Kérjük, kerülje a vízzel való érintkezést.

Helyezze a terméket száraz, szellőző helyre, hogy elkerülje a közvetlen napfényt, és ügyeljen arra, hogy ne legyenek maró vegyszerek.

A készülék tisztítására szolgáló anyag pamutból készülhet.

Karbantartási megjegyzés: Kérjük, használjon mérsékelt mennyiségű bőrápolási terméket, mivel ez beszivároghat a készülékbe és károsíthatja azt. Használat után ajánlott a készülék tiszta ruhával való megtisztítása.

A készüléket gyermekek elől gondosan el kell zárni!

 

Garancia, szállítás és visszaküldés

12 hónap garancia. Ingyenes szállítás Romániában.

Visszaküldés esetén az ODA-VISSZA szállítás költségei Önt terhelik.

Figyelem! Ezek a termékek személyes használatra szolgálnak. Személyes higiéniai okokból felbontás után ezeket a termékeket nem lehet visszavenni.

További részletekért tekintse meg az ANPC hivatalos weboldalán közzétett törvényt: https://anpc.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf. 16. cikk e) betű.

 

Kiváló minőségű uniós szabványok

Amikor termékeket használ a bőrén, nagyon fontos, hogy minőségi termékeket használjon. Ami a minőséget illeti, nagyon komolyan vesszük ezt a kérdést.

A Sempasi termékek olyan anyagokból készülnek, amelyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Üzemünk rendelkezik a CE, ROHS, ISO9001, WEEE nemzetközi tanúsításokkal.

 

Termékleírás                  Sempasi Pavo

Szín                                   Gyöngybézs

Rezgési frekvencia       6200 rezgés percenként (kék fény); 9500 rezgés percenként (zöld fény); 12500 rezgés percenként (piros fény)

Teljesítmény                  ≤ 0.15 W; ≤ 2.3 W; ≤ 2.4 W

Az akkumulátor kapacitása     650 mAh

Töltés                               USB kábel

A csomag tartalma      Doboz, eszköz, USB-kábel, használati útmutató, törlőkendő

Doboz méretei              170x160x80 mm

A termék méretei         88x57x11.3 mm

A termék súlya              72g

Teljes tömeg                  Kb. 344g

 

ÖSSZETEVŐK

Notes