TERMÉK INFORMÁCIÓK

LA PRAIRIE
SKIN CAVIAR LUXE SLEEP MASK

ÉJSZAKAI KÉNYEZTETÉS
A legpazarabb bőrápolók megalkotásához szükséges összetevők keresése során a La Prairie 30 évvel ezelőtt felfedezte a világ számára a kaviár egyedülálló tápláló és bőrfiatalító erejét. Ma, sok évnyi kutatás után, ami utánozhatatlan kaviár szakértővé teszi, a La Prairie újra feltalálja a kaviárt a Caviar Premier bevezetésével. A korábban lehetségesnek gondolt határokat átlépve, a Caviar Premier az érzéki élvezetek új dimenzióját kínálja, kivételes feszesítő és lifting hatással párosítva. A Caviar Premier ereje összetevői gazdagságában rejlik.

A La Prairie úttörő kaviár tudománya most kiegészíti a természetes kaviár kivonatot egy, a kaviár esszenciális összetevőinek biotechnológiai úton kinyert formájával, amit korábban lehetetlen lett volna izolálni. A kaviár tudományában e fejlődés hatékony eredménye a Caviar Premier.
Ebben az újra megalkotott formában a Skin Caviar Luxe Sleep Mask lágyan siklik és azonnal beleolvad a bőrbe, ahol éjszaka fejti ki csodás hatását.
Ez a La Prairie exkluzív sejt komplexével ellátott, gazdag textúrájú kezelés alvás közben dolgozik, abban az időszakban, amikor a sejtmegújulási folyamatok a legintenzívebbek, hogy reggel simább, ragyogóbb és feszesebb bőrrel ébredhessen.

Alkalmazás: Igény szerint hetente 1-3 alkalommal használható. Este a tisztítás, tonizálás, Skin Caviar Essence-in-Lotion és szérum felvitelét követően alkalmazza. Tegyen kellő mennyiségű arcápolót a homlokra, az orcákra és az állra. Használja a termékhez csomagolt ecsetet, mellyel gyengéden simítsa el a maszkot az egész arcon, kerülve a szemkörnyéket. Használat után minden esetben tisztítsa meg az ecsetet szappannal és vízzel, majd hagyja a levegőn megszáradni.