TERMÉK INFORMÁCIÓK

SHISEIDO
WASO KOSHIRICE TINTED SPOT Pattanás kezelő korrektor

Egy hibrid pattanás kezelő és korrektor egyben, amellyel azonnal egy lépésben elfedheti a pattanásait, miközben kezeli azokat. Formulája antioxidánsokban gazdag Koshihikari rizst és szalicil savat tartalmaz, amelyek segítenek csökkenteni a pattanások láthatóságát és elfedi a pirosságot is.

A KOSHIHIKARI RIZS Japán prémium rizsfajtája. Egy családi birtokon, Hyogoban termesztik, erős antioxidáns hatású és segít megakadályozza az olaj oxidációját, amely a pattanások okozója*. A hagyományos úton, nagy mennyiségben történő beszerzés helyett, a közvetlen együttműködés a farmerekkel Japán különböző régióiban biztosítja az összetevők követhetőségét, frissességét és hatékonyságát, miközben a helyi gazdaságot is támogatjuk. Ezeknek a helyi beszerzésű alapanyagoknak az erejét használják fel a kutatóink, hogy ápoló összetételben gazdag és klinikailag igazolt hatékonyságú termékeket hozzanak létre.

ÍGÉRETÜNK A BŐRÉNEK ÉS A TERMÉSZETNEK: Tiszta formula, amely tudatosan, a bőrre gyakorolt pozitív hatásaiért kiválasztott, magas minőségű összetevőket tartalmaz. Vegán formula, amelyben nincsen állati eredetű nyersanyag, és összhangban van a Shiseido állatok védelmét célzó politikájával. Víztakarékos formula, amely alma feldolgozásból kivont vizet tartalmaz. A fenntartható csomagolás minden alapanyaga tudatosan kiválasztott anyag és a műanyag felhasználás csökkentésére a tégelyeink teteje 30% ban újrahasznosított rizs héjból készült.

* in vitro
Vegyen egy rizsszemnyi mennyiséget az ujjbegyeire és vigye fel, majd dolgozza el egyenletesen. Smink felvitele után is használható. Ajánlott használat napi 2-3 alkalommal a problémás területre.
összetevők

INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)ï½¥DIMETHICONEï½¥TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)ï½¥SD ALCOHOL 40-B (ALCOHOL DENAT.)ï½¥PEG-150ï½¥CETYL ETHYLHEXANOATEï½¥IRON OXIDES (CI 77492)ï½¥PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONEï½¥DISTEARDIMONIUM HECTORITEï½¥IRON OXIDES (CI 77491)ï½¥GLYCERINï½¥SORBITAN SESQUIISOSTEARATEï½¥PHENOXYETHANOLï½¥SALICYLIC ACIDï½¥ALUMINUM HYDROXIDEï½¥PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATERï½¥POLYSILICONE-2ï½¥TRISODIUM EDTAï½¥BUTYLENE GLYCOLï½¥POTASSIUM HYDROXIDEï½¥IRON OXIDES (CI 77499)ï½¥ALCOHOLï½¥SODIUM CITRATEï½¥DIPROPYLENE GLYCOLï½¥DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATEï½¥CITRIC ACIDï½¥PAEONIA ALBIFLORA ROOT EXTRACTï½¥HYDROLYZED RICE EXTRACTï½¥PAEONIA SUFFRUTICOSA ROOT EXTRACTï½¥CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACTï½¥BENZOIC ACIDï½¥