TERMÉK INFORMÁCIÓK

SHISEIDO
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE szérum

Az új SHISEIDO MEN ULTIMUNE szérum a férfiak bőrének 3 gyengeségét célozza meg: belső védekezés, antioxidáns erő, ellenállóképesség a károsító tényezőkkel szemben.

Ezekre a gyengeségekre fókuszálva a szérum minimalizálja a fáradtság és az öregedés jeleit a Triple TSUBAKI Technológiával™*. A japán kamélia leveléből, virágából és magjából nyert kivonat láthatóan csökkenti a ráncokat, a bőr egyenetlenségét és a szárazságot. 32 órás hidratáltságot biztosít.
Nem tömíti el a pórusokat, bőrgyógyászatilag tesztelt.

Használata: Két pumpálásnyi mennyiséget vigyen fel a tenyerébe és egyenletesen oszlassa el a teljes arcon. Használja tisztítás vagy borotválkozás után.

összetevők

INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)ï½¥GLYCERINï½¥ALCOHOL DENAT.ï½¥BUTYLENE GLYCOLï½¥DIPROPYLENE GLYCOLï½¥DIMETHICONEï½¥XYLITOLï½¥PEG/PPG-17/4 DIMETHYL ETHERï½¥PEG-12 DIMETHICONEï½¥PHENOXYETHANOLï½¥DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONEï½¥AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/BEHENETH-25 METHACRYLATE CROSSPOLYMERï½¥CARBOMERï½¥ERYTHRITOLï½¥PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHERï½¥DIPEPTIDE-15ï½¥TOCOPHERYL ACETATEï½¥PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATEï½¥FRAGRANCE (PARFUM)ï½¥ALCOHOLï½¥POTASSIUM HYDROXIDEï½¥SODIUM METHYL STEAROYL TAURATEï½¥SILICAï½¥DISODIUM EDTAï½¥XANTHAN GUMï½¥LIMONENEï½¥SODIUM METABISULFITEï½¥PAEONIA ALBIFLORA ROOT EXTRACTï½¥MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF EXTRACTï½¥LINALOOLï½¥DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATEï½¥HOUTTUYNIA CORDATA EXTRACTï½¥ROSA ROXBURGHII FRUIT EXTRACTï½¥TOCOPHEROLï½¥SODIUM CARBOXYMETHYL BETA-GLUCANï½¥FAGUS SYLVATICA BUD EXTRACTï½¥CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACTï½¥CAMELLIA JAPONICA LEAF EXTRACTï½¥CAMELLIA JAPONICA FLOWER EXTRACTï½¥CAMELLIA JAPONICA SEED EXTRACTï½¥PERILLA OCYMOIDES LEAF EXTRACTï½¥BENZOIC ACIDï½¥GANODERMA LUCIDUM (MUSHROOM) STEM EXTRACTï½¥