TERMÉK INFORMÁCIÓK

RALPH LAUREN
Ralph's Club Eau De Parfum

Találkozzunk a Ralph's Clubban, ahol a stílus és a kultúra ikonjai jönnek össze. A körülötte lévő élet teljességét élvező férfi számára készített illat. A Ralph's Club Eau de Parfum egy autentikusan férfias illat, amely beszippant az elegancia és az irreverencia finom egyensúlyával. A kizárólagosan ennek az illatnak elkészített összetevőket a legjobb minőségben desztillálják, kivételesen magas természetességgel. A Levendula és a Muskotályzsálya hatásos friss jegyei egyensúlyban vannak Virginia-i Cédrusfa meleg gazdagságával és a fényűző Vetiver tisztességes és biztonságos munkakörülmények között szüretelt, tartós és érzéki fás illatával. Tapasztald meg a Ralph's Club erejét, életed legnagyobb éjszakáját, amelyet egy illat ragad meg.

HANGULAT: Felejthetetlen. Kifinomult. Autentikus.

ILLATCSALÁD: FÁS-AROMÁS

ILLAT TÍPUS: Erőteljes & Férfias

FŐ ILLATJEGYEK:
• Levendula
• Muskotályzsálya
• Virginia-i Cédrusfa
• Vetiver

HASHTAGEK: #RalphsClub #RalphLaurenFragrances

HOGYAN KELL HASZNÁLNI: Permetezz pulzuspontokra: csuklóra, nyakra, mellkasra, bárhova, ahol szívverést érzel.

ÜVEG LEÍRÁSA: A letisztult lombik többéves kézművesség terméke, éles férfias szögekkel, hűvös tapintással. A fegyvermetál kialakítás része a csuklósapka, amelyet a Ralph's Club monogramja fémjelez.

A MÁRKÁRÓL
Ralph Lauren egy ikonikus tervező, aki arról ismert, hogy meghatározza az amerikai stílust férfi és női divat, lakberendezési tárgyak, kiegészítők és illatok révén. Ralph Lauren világa örök luxusstílust közvetít a siker, a stílus és az összetartozás érzésének tartós szellemiségével.

„Amikor tervezek, létrehozok egy világot. Elképzelem minden részletét - a helyet, a férfit, a nőt amit viselnek, egészen az illatig. - Ralph Lauren