TERMÉK INFORMÁCIÓK

WHITE CAVIAR CRÈME EXTRAORDINAIRE 60 ml – Szabadítsa fel a fény erejét

;

A White Caviar Crème Extraordinaire egy gazdag, bőrvilágosító komplexszel ellátott krém, mely a bőr elszíneződéseit és a korfoltokat veszi célba. Új, úttörő molekulájának köszönhetően soha nem látott eredményt garantál: az elszíneződések halványításán túl felszabadítja a fény erejét. Kivilágosítja az arc árnyékos részeit és rendkívüli ragyogással látja el a bőrt, így teszi makulátlanná megjelenését. A La Prairie kutatói hosszú évek alatt, 50 000 aktív hatóanyag vizsgálata után választották ki a legerőteljesebb bőrvilágosító molekulát, a Lumidoset, amely a leghatékonyabban képes csökkenti a bőr melanin termelését. A White Caviar Crème Extraordinaire a fénysebesség gyorsaságával hat. Aktív összetevőinek optimális koncentrációja segít abban, hogy a készítmény az elszíneződéseket azok keletkezésénél vegye célba és így biztosítson kivételes bőrvilágosító hatást.

;

Hatások:

Mérhető eredmények 2 héten belül, látható eredmények 4 héten belül és lenyűgöző eredmények 8 hét alatt.

  • Hozzájárul az elszíneződés intenzitásának és láthatóságának csökkentéséhez
  • Láthatóan csökkenti a bőr színbeli eltéréseit, kezeli a fakóságot és szürkeséget, ezáltal egységesebb és tökéletesebb megjelenést biztosít
  • Feszesíti és megújítja a bőrfelszínt; az arcbőr simábbá, rugalmassá válik, és hidratáltsága is javul
  • A legmodernebb biotechnológiai kutatások eredményeként létrejött Exkluzív Sejt Komplex új életet és energiát ad a szépségünkért felelős sejteknek, így biztosít sokkal fiatalosabb külsőt.

;

Alkalmazás: Reggel és este tisztítás és tonizálás, valamint a White Caviar Illuminating Pearl Infusion szérumot követően gyengéd, simító mozdulatokkal vigye fel az arcára, nyakára és dekoltázsára, kerülve a szemkörnyéket. Hagyja a terméket teljesen felszívódni!

;

;