TERMÉK INFORMÁCIÓK

LA PRAIRIE
SKIN CAVIAR HARMONY L'EXTRAIT Arcápoló

A harmonikus arcvonalak helyreállítására folytatott kutatások során a La Prairie felfedezte a fiatalság harmóniájának eléréséhez szükséges kulcsot: a bőr függőleges tartóoszlopait, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a bőr struktúrális stabilitásához, és rögzítik a bőrt az alapzathoz. A kor előrehaladtával gyengülnek ezen oszlopok, aminek következtében nő a gravitáció bőrre gyakorolt hatása. A La Prairie úttörő kutatásai során megalkotta a Caviar Infinite-t, a kaviár azon összetevőinek ideális keverékéből, amelyek helyreállítják a fiatalság harmóniáját. A Caviar Infinite-el kombinált Skin Caviar Harmony L’Extrait láthatóan segít a bőr erősítésében és feszesítésében. Az exkluzív Cellular Complex teszi teljessé az összetevőket. A Bauhaus-stílusú, kobaltkék üvegcse a mélyébe zárja az összetevőket, és a tükröződéseivel a beteljesült harmónia benyomását kelti. A felvitel során a mikrofluid gyöngyök egybeolvadnak a géllel, és egy olyan könnyű kivonatot képeznek, amely kényezteti a bőrt, azt azonnal érezhetően feszesíti, és szatén-simaságú érzetet kölcsönöz neki. Hosszú távon a bőr kontúrjai erősebbnek, a bőr teltebbnek tűnik, a ráncok pedig csökkennek. Helyreállítódott a fiatalság harmóniája.

• Segíti a bőr szemmel látható erősödését.
• Az arc kontúrjai újraformáltnak tűnnek.
• Rendszeres alkalmazás esetén a bőr tartósan feszesebbnek tűnik.
• Helyreállítja a telítettséget és feszességet.
• Észrevehetően eltünteti a barázdákat és csökkenti a mélyebb ráncok láthatóságát.

Használja délelőtt és este, tisztítás, tonizálás, krémezés és szemkörnyék-ápolás után. A pipetta útján a tökéletes adag kerül a kezére. A felvitelt kezdje a szemöldökök közötti simító mozdulatokkal, majd haladjon a homlok és onnan a halántékok felé. Hagyja ki a szemkörnyéket. Térjen át a járomcsontokra és onnan az orrhegy felé, majd haladjon lefelé az állkapcson át az állig. Végül az egyik kezével kenje körbe a száját. Addig ismételje ezeket a mozdulatokat, amíg teljesen felszívódik a termék. Befejezésként végezze el a Signature Contouring Gesture-t az állkapcson, az orcákon és a homlokon, és vigye fel a Skin Caviar Liquid Lift-et és az Ön által favorizált Skin Caviar hidratáló krémet.

összetevők

Water (Aqua), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopentyldiol, 1,2-Hexanediol, Algin, Glycoproteins, Panax Ginseng Root Extract, Equisetum Arvense Extract, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Lactobacillus Ferment, Caviar Extract, Caviar Oil, Laminaria Japonica Extract, Paeonia Albiflora Root Extract, Rosa Rugosa Leaf Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Bacillus Ferment, Glycine, Mannose, Sodium Mannose Phosphate, Sodium Hyaluronate, Carrageenan, Alcaligenes Polysaccharides, Hydrolyzed Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Galactaric Acid, Sodium Chloride, Calcium Chloride, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, SD Alcohol 40-B (Alcohol Denat.), Fragrance (Parfum), Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate i20023M01