TERMÉK INFORMÁCIÓK

#

BORN IN ROMA YELLOW DREAM DONNA
A sárga, Róma emblematikus szín

A Valentino nő ragyogását, vibrálását és magabiztosságát felfedő Born in Roma Yellow Dream Donna illatát a melegségben és megnyugtató fényben úszó Róma városa inspirálta. Az illat három lépésben született a Valentino Color, Cool és Couture jegyei köré épülve.
Ez a pézsmás, virágos illat tiszta és nyugalmat árasztó akkordjával ejt rabul.

Before&After

EGY ÁLOM SÁRGÁBAN

A délolasz Calabria régióból származó bergamott esszencia ragyogó és vibráló nyitánya ébreszti fel az érzékeket, melyet az olasz primofiori citrom üde, pezsgő és karakteres jegyei tesznek még energikusabbá.
A pünkösdi rózsa fokozza az életöröm erejét és egyben kiemeli a törökrózsa esszenciát. Az illat édes és érzéki jegyei által alkotott tiszta akkord a fehér pézsmával egészül ki.

 

ÚJ NŐI ÉS FÉRFI ILLAT

Az új női illat párja a Born in Roma Yellow Dream Uomo.
Az olasz paloták falába vésett minták által ihletett és eredetileg bőrtermékeken használt szegecs a Valentino divatház egyik ikonikus elemévé vált.

Ezek az ikonikus szegecsek piramis formájukkal kölcsönöznek modern jelleget a Donna és az Uomo gömbölyded üvegének, mely a Valentino védjegyeként szolgáló fluoreszkáló sárgával állít erős kontrasztot a fekete táblácskának az üvegen.

 

 

Model

összetevők

Alcohol, Parfum / Fragrance, Aqua / Water, Limonene, Linalool, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Benzyl Alcohol, Citral, Cinnamal, Eugenol, Geraniol, Isoeugenol, Ci 14700 / Red 4.