TERMÉK INFORMÁCIÓK

 

 BORN IN ROMA YELLOW DREAM DONNA

 A Born in Roma Yellow Dream illatcsaláddal a Valentino új fejezetet nyit az álmok világában. Róma, a napsütötte, arany fényben úszó örök város valódi inspirációként jelenik meg a holnap álmai és az új kezdetek számára.

VIRÁGOS ILLAT AZ ÁLMODOZÓ PÉZSMA FRISSÍTŐ AKKORDJAIVAL


A dél-olaszországi Kalábria térségéből származó bergamott esszencia ragyogó és pezsgő fejjegyekkel ébreszti fel érzékeinket, a különleges keveréket pedig az olasz primofiore citrom pezsgő, lédús jegyei teszik igazán energikussá. Az illat szívében légies rózsa és bazsarózsa csokor varázsol el, mely tökéletes kontrasztja az erőteljes fehér pézsma és a krémesen fűszeres madagaszkári vanília abszolútum magával ragadó jegyeinek, valamint vibráló virginiai cédrusfának.

#

FEJJEGYEK

Citrom

#

SZÍVJEGYEK

Rózsa

#

ALAPJEGYEK

Pézsma


VALENTINO SZEGECSEK RÓMÁBÓLAz olasz paloták kőfalaiba vésett minták alapján megálmodott szegecsek mára a Maison Valentino divatház ikonikus szimbólumaivá váltak, melyek a táskák varrásait, az inggallérokat és a cipőket díszítve a Valentino márka lázadását jelképezik. A Róma városát jelképező, karakteres, piramis alakú szegecsek a divatház ikonjai közé tartoznak.

 SZÁMTALAN LEHETŐSÉG, HOGY ÖNMAGAD LEGYÉLA BORN IN ROMA illatok egy új generáció számára lettek megalkotva. Azoknak, akik ünneplik a sokszínűséget. Te milyennek érzed magad? Lázadó a klasszikus Born in Roma kollekcióval, álmodozó a Yellow Dream illatokkal, vagy extravagáns a Coral Fantasy illatpárosával?

összetevők

Alcohol, Parfum / Fragrance, Aqua / Water, Limonene, Linalool, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Benzyl Alcohol, Citral, Cinnamal, Eugenol, Geraniol, Isoeugenol, Ci 14700 / Red 4.