TERMÉK INFORMÁCIÓK

SHISEIDO
VITAL PERFECTION LIFTDEFINE RADIANCE szérum

Feszesítő szérum a rugalmasabb és definiáltabb kontúrokért. A könnyű, harmatos szérum a ReNeura Technológia++™ és a vízitorma kivonat erejével egységesebbé és ragyogóbbá teszi a bőrtónust, valamint láthatóan csökkenti a megereszkedést, halványítja a ráncokat és a barna foltokat.

A vízitorma kivonat elősegíti a bőr természetes kollagén termelését, míg a ReNeura Technológia++™ segít visszaállítani a bőr érzékelő erejét a gyorsabb bőrfiatalító hatás elérése érdekében. A KURENAI-TruLift hatóanyag-komplex és a pórsáfrány kivonat növeli a bőr feszességét. 24 órán át tartó hidratálást biztosít.

Már 1 hét használat után láthatóan ragyogóbbá és egységesebbé válik a bőr, 4 hét használat után feszesebb és rugalmasabb lesz.*

*38 nővel végzett klinikai tesztek igazolják.

Használat: használja reggel és este a megtisztított bőrön a krém előtt. Két pumpálásnyit oszlasson el egyenletesen az arcán és a nyakán, majd gyengéden masszírozza be a bőrbe.

összetevők

INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)ï½¥DIPROPYLENE GLYCOLï½¥DIMETHICONEï½¥GLYCERINï½¥BUTYLENE GLYCOLï½¥BEHENYL ALCOHOLï½¥MALTITOLï½¥TRIETHYLHEXANOINï½¥POTASSIUM METHOXYSALICYLATEï½¥POLYVINYL ALCOHOLï½¥PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHERï½¥PHENOXYETHANOLï½¥TRIMETHYLSILOXYSILICATEï½¥BATYL ALCOHOLï½¥BEHENIC ACIDï½¥PEG-60 GLYCERYL ISOSTEARATEï½¥PEG-10 DIMETHICONEï½¥FRAGRANCE (PARFUM)ï½¥PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATEï½¥DISODIUM EDTAï½¥MYRISTYL MYRISTATEï½¥TOCOPHERYL ACETATEï½¥ROSA DAMASCENA FLOWER WATERï½¥POTASSIUM HYDROXIDEï½¥SODIUM CITRATEï½¥2-O-ETHYL ASCORBIC ACIDï½¥ALCOHOLï½¥CAFFEINEï½¥CITRIC ACIDï½¥LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OILï½¥SODIUM METAPHOSPHATEï½¥PPG-3 DIPIVALATEï½¥LIMONENEï½¥HEXYL CINNAMALï½¥LINALOOLï½¥TOCOPHEROLï½¥GLUCOSAMINE HClï½¥CITRONELLOLï½¥LILIUM CANDIDUM BULB EXTRACTï½¥SODIUM METABISULFITEï½¥ANGELICA ACUTILOBA ROOT EXTRACTï½¥ANGELICA KEISKEI LEAF/STEM EXTRACTï½¥OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF EXTRACTï½¥LAMIUM ALBUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACTï½¥CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACTï½¥INOSITOLï½¥CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) FLOWER EXTRACTï½¥IRON OXIDES (CI 77492)ï½¥ZIZIPHUS JUJUBA FRUIT EXTRACTï½¥IRON OXIDES (CI 77491)ï½¥ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT (ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT)ï½¥CELLULOSEï½¥NASTURTIUM OFFICINALE LEAF/STEM EXTRACTï½¥CINNAMOMUM CASSIA BARK EXTRACTï½¥BUPLEURUM FALCATUM ROOT EXTRACTï½¥