TERMÉK INFORMÁCIÓK

SHISEIDO
WASO SHIKULIME MEGA Hidratáló krém

Egy intenzív bőrnyugtató hidratáló a bőr barrier funkcióját kiegyensúlyozó Shikuwasa Lime kivonatával.
48 órás hidratálást* biztosít, könnyedén felszívódik. Erősíti a bőr barrier funkcióját és mélyen táplálja a bőrt. Krémes, lágy textúra. Használatával a bőr kiegyensúlyozott és egészséges megjelenésű lesz.* műszeres vizsgálat 10 alanyon.

A SHIKUWASA japán lime Okinawa polifenolban gazdag „hosszú élet gyümölcse”, amely támogatja a bőr barrier funkcióját*. A hagyományos úton, nagy mennyiségben történő beszerzés helyett, a közvetlen együttműködés a farmerekkel Japán különböző régióiban biztosítja az összetevők követhetőségét, frissességét és hatékonyságát, miközben a helyi gazdaságot is támogatjuk. Ezeknek a helyi beszerzésű alapanyagoknak az erejét használják fel a kutatóink, hogy ápoló összetételben gazdag és klinikailag igazolt hatékonyságú termékeket hozzanak létre.

ÍGÉRETÜNK A BŐRÉNEK ÉS A TERMÉSZETNEK: Tiszta formula, amely tudatosan, a bőrre gyakorolt pozitív hatásaiért kiválasztott, magas minőségű összetevőket tartalmaz. Vegán formula, amelyben nincsen állati eredetű nyersanyag, és összhangban van a Shiseido állatok védelmét célzó politikájával. Víztakarékos formula, amely alma feldolgozásból kivont vizet tartalmaz. A fenntartható csomagolás minden alapanyaga tudatosan kiválasztott anyag, és a műanyag felhasználás csökkentésére a tégelyeink teteje 30% ban újrahasznosított rizs héjból készült.

* in vitro
Használja a bőrápolási rutinja utolsó lépéseként. Vegyen 2 gyöngy nagyságú mennyiséget az ujjbegyeire, és egyenletesen oszlassa el az arcbőrén. Használja reggel és este tisztítás után. Normál és száraz bőrre ajánlott

összetevők

INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)ï½¥CETYL ETHYLHEXANOATEï½¥HYDROGENATED POLYDECENEï½¥BUTYLENE GLYCOLï½¥DIMETHICONEï½¥XYLITOLï½¥GLYCERINï½¥SILICAï½¥SQUALANEï½¥PEG-60 GLYCERYL ISOSTEARATEï½¥ALCOHOLï½¥STEARYL ALCOHOLï½¥BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERï½¥GLYCERYL STEARATEï½¥ERYTHRITOLï½¥BEHENYL ALCOHOLï½¥TREHALOSEï½¥TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)ï½¥PHENOXYETHANOLï½¥ISOSTEARIC ACIDï½¥HYDROGENATED PALM OILï½¥MICAï½¥PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATERï½¥ELAEIS GUINEENSIS (PALM) KERNEL OILï½¥ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OILï½¥CHLORPHENESINï½¥XANTHAN GUMï½¥DIPROPYLENE GLYCOLï½¥ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMERï½¥DISODIUM EDTAï½¥TIN OXIDEï½¥SODIUM METAPHOSPHATEï½¥ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL (ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL)ï½¥SODIUM POLYACRYLATEï½¥LIMONENEï½¥CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OILï½¥LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OILï½¥TOCOPHEROLï½¥IRON OXIDES (CI 77492)ï½¥CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACTï½¥SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OILï½¥POTASSIUM HYDROXIDEï½¥PLANKTON EXTRACTï½¥CITRIC ACIDï½¥