TERMÉK INFORMÁCIÓK

212 HEROES: ÉLD ÚJRA A FIATALSÁGOD!

Az új Carolina Herrera 212 Heroes férfi illat a szabadság és hitelesség, valódi énünk felvállalása előtt tiszteleg. Az innovatív parfüm egyedülálló vegán formulával készült, amit egy feltűnő, gördeszka alakú üveg rejt magába.

 


A GÖRDESZKA: EGY HITELES ÉS IDŐTELEN SZIMBÓLUM

A csomagolás az egész kampányt tökéletesen szimbolizálja. A 212 Heroes illatot egy gördeszka formájú üvegbe zárták, hisz nincs szabadabb és fiatalosabb dolog a gördeszkázásnál.
A jelenség Kaliforniában született, a szörfözés városi változataként. Ma pedig már külön kultúrává, életmóddá nőtte ki magát.

 

 

Model
Before&After


212 HEROES: A BULI, MELYNEK KAPUI MINDENKI ELŐTT NYITVA ÁLLNAK

Az új generációk tagjait a legváltozatosabb és legbefogadóbb csoportnak tartják.
Kor, osztály, etnikum, nem, kultúra vagy szülőhely. Ezek mind-mind másodlagossá válnak, mert nem a legmeghatározóbb tényezők identitásunk kialakításában. A 212 Heroes kampány fiatal arcai tökéletesen képviselik ezt az üzenetet.


 

VEGÁN FORMULA

A 212 Heroes váratlan, modern csavarral ébreszti fel a fiatalság szellemiségét. Egy fougere, gyümölcsös, fás illat, melyben a körte és gyömbér fiatalos jegyeit a citrom és cannabis különleges kettőse emeli ki. Végül a hozzáadott madagaszkári muskátolajnak köszönhetően válik igazán innovatívvá.
Az illat 100% -ban vegán és cruelty-free összetevők felhasználásával készült.

 

 

Model