TERMÉK INFORMÁCIÓK

#


BOSS THE SCENT PARFÜM URAKNAK
Új parfüm


Engedje, hogy a BOSS The Scent férfi parfüm elcsábítsa Önt.

 


RENDKÍVÜLI INTENZITÁSÚ ILLAT FÉRFIAKNAK

A jellegzetes borostyánillatáról elhíresült BOSS The Scent parfüm most egy újragondolt illatkeverék formájában tér vissza: ezúttal a vonzó írisz és a bőr akkordja lepi meg az érzékeket, olyan erőteljes vonzalmat ébresztve, amelynek lehetetlen ellenállni.
ÖSSZETEVŐK

Az afrodiziákumként ismert gyömbér és egzotikus maninkagyümölcs fejjegyei mágneses vonzerőt kölcsönöznek a jellegzetes BOSS The Scent parfümnek, a mennyei írisz szívjegy pedig egyszerűen ellenállhatatlanná teszi az illatot. És ez még nem minden: a kifejezetten férfias bőr alap tovább fokozza a forró hangulatot.

2022-ben a Hugo Boss The Scent Le Parfum For Him illat a Marie Claire Award eseményén bezsebelte A legjobb szelektív férfi parfüm kategória olvasói díj nyertese címet.

A csábítás folytatódik… A csábítás története a vonzalommal kezdődik, mely mint egy visszafojthatatlan és égető erő, minden érzékszervünket összezavarja. Olykor érzékeink egy egészen másik dimenzióba repítenek bennünket, dacolva a gravitáció törvényeivel. Hugo Boss Boss The Scent Le Parfum az érzékiség új esszenciája. Az ikonikus The Scent férfi illatokra jellemző ámbrás alap bőr és írisz illatjegyekkel egészül ki. Az eredeti illat erőteljes és kifinomult újraértelmezése. Az írisz és a bőr addiktív összhangja felerősíti a gyömbér és a maninka gyümölcs élénk illatát, elsöprő érzékiséget kölcsönözve az illatnak. Az illat koncentrációja minden eddigi The Scent illaténál erősebb, 18 %-os.

2022-ben a Hugo Boss The Scent Le Parfum For Him illat a Marie Claire Award eseményén bezsebelte A legjobb szelektív férfi parfüm kategória olvasói díj nyertese címet.

Illatcsalád: orientális-bőrös
Illatjegyek:
Fej: gyömbér, maninka gyümölcs
Szív: írisz jegyek
Alap: bőr akkord

összetevők

INGREDIENTS: ALCOHOL DENAT. · PARFUM/FRAGRANCE · AQUA/WATER/EAU · ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE · LINALOOL · LIMONENE · ALPHA-ISOMETHYL IONONE · BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE · ETHYLHEXYL SALICYLATE · HYDROXYCITRONELLAL · CITRONELLOL · COUMARIN · CITRAL · GERANIOL · ALCOHOL · TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE · CINNAMAL · EUGENOL · ISOEUGENOL · BHT · DISODIUM EDTA · GREEN 5 (CI 61570) · RED 33 (CI 17200) · YELLOW 5 (CI 19140).