TERMÉK INFORMÁCIÓK

AZZARO
Chrome Eau De Toilette

Az Azzaro Chrome az életörömöt és az igazi érzelmeket ünnepli, tiszteleg a rendíthetetlen összetartozás előtt, amely az apát és a fiút egyesíti. Az illat élénkítő, megnyugtató és sima frissességével a mindentől való eltávolodás érzését foglalja magában; sima, cinkos frissesség (citrus, fehérpézsma-jegyek) kombinálva a kaland zöld és a vizes jegyeivel, illetve a fás teaakkord (szantálfa, borostyán, maté) kényelmével.

Az Azzaro Chrome Eau de Toilette egy menekülés a mediterrán táj szívébe; meghívás az élet megünneplésére. Tiszta, fényes illat, amely a végtelen eget és tengert ünnepli. Az Eau de Toilette éles, hosszan tartó frissességet és menekülési érzetet nyújt viselője számára. A Chrome egy időtlen illat autentikus, karizmatikus férfiak számára, akik odaadóak a család terén.

Illatcsalád: Citrusos-Vizes-Fás

3 jegyből álló Eau de Toilette:
-Hajnalban: Bergamott*
-Napközben: Átlátszó Pézsma
-Alkonyatkor: Maté levelek

* A fenntartható fejlődés gyakorlatából származó összetevők.
Az Azzaro Parfums elkötelezett a felelősségteljes fejlődés mellett a partnereivel való együttműködés során, amely fenntartható luxushoz vezet. Robertet partnerével együtt kiválasztott olasz Bergamott felelős forrásokból származik, garantálva a megfelelő jövedelmet a a termelők és a közösségek védelme mellett.

összetevők

ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. LIMONENE. LINALOOL. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETHYLHEXYL SALICYLATE. COUMARIN. HYDROXYCITRONELLAL. BENZYL BENZOATE. EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT. CITRAL. GERANIOL. ISOEUGENOL. BHT. CI 60730/EXT. VIOLET 2. CI 42090/BLUE 1. CI 19140/YELLOW 5 [C0967D] (NOUVELLE FORMULE JUIN 2020)