TERMÉK INFORMÁCIÓK

DSQUARED2
2WOOD Eau de Toilette

A 2 WOOD, a DSQUARED2 új illata, egy projekt, mely a fa – mint fő összetevő – olyan karakterisztikus jellemzői köré épül, mint a nyers erő vagy az összetett felépítés, ami egyedivé és utánozhatatlanná teszi.

A DSQUARED2 új uniszex illatában, a 2 WOOD-ban, a ragyogó és élénk frissességet az értékes citrusok és a vibráló rózsabors jegyei adják, amik a legfejlettebb, egyben környezetkímélő technológiával kerültek kivonásra.
Ezt követik a modern és karizmatikus fás jegyek: a haitiból származó vetiver, az alaszkai cédrusfa friss és aromás jegyei és a gyanta illatát idéző ezüstfenyő. Az illat leszáradásában a lágy pézsma a vulcanolide aromájával egyesül, mely utóbbi egy rendkívül energikus, tartós, szintetikus illatanyag ásványi jegyekkel. Ehhez a pároshoz csatlakozik a borostyán, amely összetéveszthetetlen telt és rejtélyes karakterével zárja az illatot.

A DSQUARED2 2 WOOD mágnesesen záródó egyedi kupakot kapott, mely a legjobb minőségű kőrisfából egyesével, kézzel készül. Az üveg exkluzív, lekerekített alja belül egy különleges vízcsepp formájú alakzatot rajzol ki, ami ampullaként zárja magába az illatot.
Az elegáns, fehér külső csomagolás pedig, a nyomott juharlevél mintával lezárva, a DSQUARED2 divatház összetéveszthetetlen szimbólumát jelképezi, mely garancia a tökéletes minőségre és az innovációra.

összetevők

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, LINALOOL, ISOEUGENOL,