TERMÉK INFORMÁCIÓK

ISSEY MIYAKE
A Drop dIssey Eau de Parfum Fraiche

BEVEZETÉS
A tavaszi záporok idején a természet megnyílik és felfedi igazi szépségét. Issey Miyake legújabb női illata a Drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche friss virágos illatával elrepít minket egy utazásra a természet szívébe. Egy friss esőcsepp, amely tele van energiával és élettel, útja során életre kelti és felfrissíti a természeti elemeket. A Drop d’Issey Eau de Parfum után a drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche a virágillattal telt víz új történetét meséli el nekünk.

AZ ILLAT
EGY VIRÁGOS ÉS FRISSÍTŐ AQUATIKUS ORGONA ILLAT
A fejjegyben a parfümőr, Ane Ayo kreációja, az esővíz akkord adja meg az illat frissességét. A szívjegyben, ahol kibontakozik az orgona körülölelő virágos illata a friss lágy virágcsokor harmóniáját a damaszkuszi rózsa termeti meg. Az alapjegyben szantálfa, cédrusfa és pézsmás jegyek adják meg az illat mélységét és kerekségét.

DIZÁJN
CSAK EGY CSEPP
A Drop D’Issey Eau de Parfum Fraîche üvege megőrizte az ikonikus kerek formát egy kis bemélyedéssel. A kék és zöld közötti színátmenet életre kelti egy tavaszi esőcsepp utazását, ahogy lehull az égből a gazdag zöld természetbe. Egy csepp alakú üveg, amely a dizájnjának köszönhetően lefektethető. Egy finom tapintású fehér kupak biztosítja a friss illat permetet.

FENNTARTHATÓSÁG ÉS TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK
Ez az Eau de Parfum Fraîche egy vegán illat, amely Franciaországban, 85%-ban természetes összetevőkből készül.
A szívjegyben az orgona a Drop d’Issey emblematikus illatjegye nem a virágból kerül kivonásra,
a parfümőr Ane Ayo alkotta újra ezt az illatot természetes és szintetikus összetevők felhasználásával, ezzel is védve a természetet.

Az parfüm üvege 5%-ban újrahasznosított üveg, a külső karton csomagolás fenntartható erdőgazdálkodásból származó anyagból készült.

HASZNÁLATA:
Permetezze az illatot közvetlenül a pulzus pontokra: a nyakra, csuklóra, könyök hajlatba. A parfüm permetezhető a ruhára vagy az erőteljesebb hatásért a felsőtestre is.

összetevők

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, LINALOOL, CITRONELLOL, CINNAMYL ALCOHOL, FARNESOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL